Музикантска сватба събра гилдията в Пловдив. Фолкпевицата Таня Маринова каза

...
Музикантска сватба събра гилдията в Пловдив. Фолкпевицата Таня Маринова каза
Коментари Харесай

Сватбени камбанки след 15 години приятелство: Фолкдива каза ...

Музикантска женитба събра гилдията в Пловдив. Фолкпевицата Таня Маринова сподели " да " на своя другар Александър. Тържеството се състоя в комплекс Garden Weddings. На него участваха над 300 души, измежду които Иво Папазов - Ибряма, родителите на Цветелина Янева - Георги и Пепа, Пепи Христозова и Илиян, който изпя на младоженците парчето за първия брачен танц, и още куп звезди.

Булката и младоженецът се познават от 15 години, а работят дружно от четири. Любовта им пламва след едно присъединяване, когато той я прегръща и това се оказва прегръдката на живота им. Сашо прави предлагането в Деня на влюбените - 14 февруари, когато е рожденият ден на Таня. Били на заведение с другари, а на идващия ден почнала подготовката за сватбата.

Младоженецът свири на клавир, фамилията му са също музиканти. Таня е приключила Музикалното учебно заведение е Котел и пее от 5-годишна, а в този момент е измежду новите звезди на " Пайнер ".  Кумове на тежката женитба бяха Таня Христозова и Иво Моллов - Гугутката, който като композитор има заслуга за някои от най-големите фолкхитове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР