Музиканти и звезди от цял свят отдават почит на барабаниста

...
Музиканти и звезди от цял свят отдават почит на барабаниста
Коментари Харесай

Звезди скърбят за великия Чарли Уотс от „Ролинг Стоунс“

Музиканти и звезди от целия свят отдават респект на барабаниста на " Ролинг стоунс " Чарли Уотс, който умря на 80 години във вторник, заяви Ройтерс.

Думата " популярен " се среща най-често измежду определенията за Уотс, който е в английската рок група от началото на 60-те години.

" Той беше прекрасен човек... моите съболезнования за " Стоунс ". Това е голям удар за тях, тъй като Чарли беше канара. Фантастичен барабанист, постоянен като канара. Обичам те, Чарли, постоянно ще те обичам ", сподели Пол Маккартни във видео, оповестено в Туитър.
" Не единствено един от най-великите барабанисти в една от най-великите групи на всички времена, само че и благородник на джентълмените. Той самичък съумя да внесе висока класа в света на рока. Рокендролът загуби доста ", изрази почитта си в Туитър Стивън ван Занд.

" Чарли Уотс беше най-елегантният и заслужен барабанист в рокендрола. Уникален ", написа Джоан Джет в Туитър.

Ринго Стар, Лени Кравиц, Пери Фарел също уважиха с изявления в Туитър музиканта.

Фронтменът на " Ролинг стоунс " Мик Джагър разгласява в обществените мрежи фотография на усмихнатия Чарли Уотс без текст. Кийт Ричардс пък пусна фотография без текст на ударната секция на " Ролинг стоунс " с окачена върху нея табела " затворено ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР