Музикантът заби гореща брюнетка, известна в музикалните среди като танцьорка

...
Музикантът заби гореща брюнетка, известна в музикалните среди като танцьорка
Коментари Харесай

Диджей Дончо смени Алекс Раева с танцьорка - пак бивша на Слави


Музикантът заби гореща брюнетка, известна в музикалните среди като танцьорка и хореограф на най-успешния у нас балет „ Нова “, заяви „ България Днес “.

Красавицата се споделя Тамара Кривлева и въпреки двамата с Дончо към момента да крият публично връзката си, бяха уловени в интимни моменти точно на Нова година. Тамара беше неразделно на пулта до новия си обичан в празничната нощ, до момента в който Дончо забавляваше хиляди на новогодишен ваучър в София.

Да ма взимане-даване с някогашни на поумена Слави Трифонов очевидно е орис за диджея, защото преди да стане част от балет „ Нова “, Тамара дълг години е танцувала с балет „ Сатен “ в „ Шоуто на Слави “, по времето, когато беквокалистка бе и Алекс Раева, с която празненство мейкърът имаше няколкогодишна връзка.

През 2017 Александра разгласи, че с Дончо са скъсали и към този момент има различен човек до себе си. Той пък имаше къса спекулация със секси инструкторка по гмуркане Ина Димитрова след Раева.

В момента във фейсбук профила му написа, че е привързан, а осведомени издават, че заварката с Тамара е станала предишното лято по време на турне.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР