Музикалните филми “Бохемска рапсодия” и “Роди се звезда” получиха най-много

...
Музикалните филми “Бохемска рапсодия” и “Роди се звезда” получиха най-много
Коментари Харесай

Кои са фаворитите за Златен глобус?

Музикалните филми “Бохемска рапсодия” и “Роди се звезда” получиха най-вече номинации за премията “Златен глобус”. Тазгодишните любимци бяха оповестени през вчерашния ден, като премиите са добър ориентир и за Оскарите.

Певицата Лейди Гага е номинирана за най-хубава актриса поради ролята си в “Роди се звезда”. За същия филм е номиниран и Брадли Купър, както за най-хубава мъжка роля, по този начин и за постановка. Лентата е номинирана и за най-хубава ария.

“Бохемска рапсодия” също получи номинация за най-хубав филм в категория драма. Рами Малек, който се превъплъти в облика на Фреди Меркюри ще се бори за статуетката за най-хубава мъжка роля в трагичен филм.

Британската актриса Клер Фой получи третата си номинация за “Златен глобус”, този път за най-хубава поддържаща роля, за ролята й в лентата “Първия човек”. Там тя играе брачната половинка на Нийл Армстонг.

Младият артист Тимъти Шаламе още веднъж е номиниран, този път в категорията за най-хубава поддържаща мъжка роля за кино лентата “Красиво момче”.

В телевизионните категории британецът Ричард Мадън получи номинация за сериала “Бодигардът”. Именно поради ролята му там се счита, че Мадън ще бъде идващият Джеймс Бонд, напомня БТВ.

Саша Барон Коен пък е номинилан за най-хубав артист в комедия за авторското му сатирично предаване “Кой е Америка?”, в което подлага на критика американското общество.

“Златните глобуси” са първите огромни кино награди за 2019 година Дали номинациите ще се припокрият с тези за Оскарите – следва да разберем.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР