Музикалната легенда Ози Озбърн обяви, че през следващата година тръгва

...
Музикалната легенда Ози Озбърн обяви, че през следващата година тръгва
Коментари Харесай

Музикалната легенда Ози Озбърн подготвя прощално турне

Музикалната легенда Ози Озбърн разгласи, че през идната година потегля на прощално турне. Съобщението идва няколко месеца, откакто неговата група „ Блек сабат “ разгласи, че завършва с музиката.
Финалната обиколка на Озбърн, който повече от пет десетилетия продължава да поддържа интереса на феновете си, ще стартира на 5 май в Мексико.
„ Prince of Darkness “, както ще се назовава турнето, ще продължи в Чили, Аржентина и Бразилия, преди да се насочи към Северна Америка. Очаква се по-късно да бъдат оповестени съответните дати.
„ Това ще бъде последното ми международно турне, само че не мога да кажа, че няма да върша концерти тук и там “, съобщи музикантът в изказване, съобщи БГНЕС.
Озбърн е уволнен от групата през 1979 година поради злоупотребата си с опиати, само че след това печели международна популярност като солов актьор със своя група. В бандата, с която ще излезе на една сцена, ще се завърне и именитият китарист Зак Еайлд, който е един от хората, помогнали за налагането на стила на Озбърн в края на 80-те. През 2009 година двамата се разделят, без да излиза наяве каква е повода.
„ Блек сабат “ – с Озбърн, съоснователят Томи Айоми на китарата и текстописецът Гейзър Бътлър на баса, ще изнесат своя финален концерт на 4 февруари в родния град на бандата Бирмингам.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР