Мутри на Цветомир Ценов-Квиц са изнасилили в джип жител на

...
Мутри на Цветомир Ценов-Квиц са изнасилили в джип жител на
Коментари Харесай

Главорезите на Квиц изнасилвали длъжници

Мутри на Цветомир Ценов-Квиц са изнасилили в джип гражданин на врачанското с. Гложене. Това стана ясно в Апелативния спецсъд. Задържаните шестима другари на Квиц желаеха мярката им за неотклонение да бъде сменена с по-лека. Пострадалият бил затворен в джип и закаран на черен път на към 500 метра. Там бил обичай и насилван полово от най-отявлените мутри на тартора Мартин Каменов и Росен Благомиров, написа "Конкурент ".

Посегателството завършило едвам когато се появила патрулка. Насилваният си извадил здравно, само че няколко дни по-късно. Бандата на Квиц бе арестувана след огромна акция на ченгета, антимафиоти и жандармерия в Козлодуй. Самият Цветомир Ценов бе упрекнат от прокуратурата като началник на проведена незаконна група с необятен набор на дейности. Сред тях са разпространяване на опиати, телесни повреди, увреждане на непознато имущество.

Най-често бандата се занимавала с лихварство, изнудване, похищение и полови гаври над длъжници и неуместни за групата, настояват от прокуратурата. При акцията по задържането бяха осъществени над 30 обиска в домовете на участниците в незаконната група и в колите им. Открити са доказателства, които уличават задържаните в куп закононарушения. Намерени са опиати, оръжие, доста пари в левове и евро и уреди за мъчения, настояват прокурорите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР