Мустакът на републиката Милко Калайджиев направо разнищи днешните попфолк изпълнители

...
Мустакът на републиката Милко Калайджиев направо разнищи днешните попфолк изпълнители
Коментари Харесай

Милко Калайджиев попари сегашните изпълнители

Мустакът на републиката Милко Калайджиев напряко разнищи днешните попфолк реализатори и песните им. Той споделя, че някои от сътрудниците му даже не познават нотите, а музиката им е скучна и еднообразна.

" И до-ден сегашен нашите песни се крещят и хората полудяват на тях. Навремето се правеха хубави и стойностни песни, а сегашните са малко еднотипни. Нашите бяха с лице и темперамент. Сега имах едно присъединяване, диджеят понижава музиката, а народът пее, та се къса. Това са песни, които са на над 20 години. До преди към 10 години се правеха стойностни песни, а в този момент всичко е единствено комерсиално. Тогава имаше 5 композитора в България, а в този момент са 50 несъмнено. Наскоро едно момче от сектора го запитвам в коя тоналност му е песента, а той дава отговор: " Бат` Милко, не знам, аз не познавам нотите ", споделя Калайджиев в изявление за предаването " На кафе " по Нова телевизия.

" Хората доста ме харесват, знам го, чувствам го. Целуват ми ръката, а аз изпитвам ужасно стеснение от това нещо. Аз съм излязъл от народа и съм артист за народа. Навремето нямаше още малките екрани, хората ни виждаха единствено на обложките на касетките, а онлайн единствено по концертите в огромните градове. Беше нещо грандиозно, игрища... ", прибавя Милко.

На 1 март той ще взе участие в огромния концерт на ретро фолк изпълнителите в зала " Арена София ", напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР