Мустафа Емин, чието име бе спрегнато вскандалната случкавУМБАЛСМ Пирогов, сеизвинииобяснисвоята

...
Мустафа Емин, чието име бе спрегнато вскандалната случкавУМБАЛСМ Пирогов, сеизвинииобяснисвоята
Коментари Харесай

Мустафа Емин след скандала в „Пирогов”: Извинявам се, ако съм оскърбил някого

Мустафа Емин, чието име бе спрегнато вскандалната случкавУМБАЛСМ " Пирогов ", сеизвинииобяснисвоята версия.

" Детето ми пада и разрушава челото сина ръба на маса. Съпругата ми гозакарва в болничното заведение в Люлин,откъдето ги насочват към Пирогов. Стигнах до болничното заведение в Люлин, когато излизаха от нея ивидях разрушеното му челце ", написа той във Facebook.

" Пристигнахме в Пирогов към 19 ч., където за повече от 3 часа и половинаминах през 4 кабинетас детето на ръце.Възможно е да съм бил прочувствен, въпреки да съм спокоен човек.Ако съм оскърбил някого, оправдавам се ", написа още той.

Припомняме, че от формалната страница на " Пирогов " във Facebook споделиха роман на Неда Диманова,служител на болничното заведение.По нейни думи Емин Мустафасе е държал надменно и заплашвал с министъра на опазването на здравето. " Първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в потрес, с цел да влезе неговото, което беше с една дребна раничка ", се оповестява в обявата на Диманова.

Емин обаче опровергава това. " Дълбоко погрешно е обаче, че съм искалдетето ми да заеме мястото на друго дете.Това е нечовешко държание, на което не съм кадърен. Не съм парадирал със служебното си състояние, виждам на него като на опция за работа, а не като на привилегия.Извинявам се, в случай че съм бил разсеян в общуването сикъм някой от лекарите и сестрите в Пирогов. Вярвам, че истината става ясно рано или късно и съм подготвен да понеса цялата отговорност за всяко свое деяние ", добавя той.

В публична позиция от " Пирогов " означават, че лечебното заведение обслужвала и продължава да обслужва всеки минал прага й пациент по открити, важащи за всички, медицински правила.

От там акцентират също, че всяка форма на експанзия е неприемлива, пречи на естествения темп на работа и е в ущърб както на пациентите, по този начин и на медицинските екипи.

" Тъжно е когато обществени лица дават неприятен образец с нападателно отношение и пренебрежение към здравното съсловие и структури ", се споделя още в позицията.

Министерството на защитата езапочнало инспекция по случая.

" Това, което не мога да позволи е децата ми да порастват сдори най-малкото подозрение, чебаща им може да постъпил безчовечен,както се твърди. Затова ще споделя своята позиция ", добави Емин.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР