Мусаката е едно от онези ястия, които всяка домакиня е

...
Мусаката е едно от онези ястия, които всяка домакиня е
Коментари Харесай

Ако искате перфектната заливка за мусака, винаги я правете по този начин

Мусаката е едно от тези ястия, които всяка стопанка е приготвяла най-малко няколко пъти. Не постоянно обаче заливката се получава по този начин, както желаем. Или бъркаме в количеството артикули, които използваме, или пропущаме някоя значима съставна част, без която не можем да станем очевидци на пухкава, нежна и фина заливка.

Днес ще ви издадем тайната на съвършената заливка за мусака. Тя в действителност се подготвя извънредно елементарно и нямаме подозрения, че всеки би се справил с изработката й.
Ето какви артикули ще са нужни за заливката на мусаката: По следите на новината за мусаката: Учен откри, че това е откровена дивотия в интернет
" Няколко дни към този момент виждам по какъв начин всеобщо българите се филмират по една откровена дивотия в интернет ". Така стартира своя коментар Д-р Йорда...
Прочети повече
• брашно - 3 с.л. с връх;

• олио - 100 мл;

• прясно мляко - 2 ч.ч., може и разрушено кисело;

• сол - 1 ч.л.
Начин на подготвяне: Най-старата рецепта за вкусна мусака от патладжан
Дали е допустимо да има човек, без значение от възраст и пол, който да не обича мусака? Нашият екип мощно се съмнява, че е допустимо да с...
Прочети повече
Пригответе си тенджера, в която да загреете олио и по-късно в него запържете брашното. Когато стартират да се появяват мехурчета, това е знак, че би трябвало да добавите 2 чаени чаши прясно мляко или кисело мляко, разрушено като айрян. Добавете и малко сол и разбъркайте. Дръжте няколко минути на котлона и по-късно отместете от огъня.

Когато премахнете съда от котлона, прибавете две яйца. Продължете да бъркате, до момента в който не се получи гладка примес. Ако ви се коства прекомерно гъста консистенция, не пречи да добавите още едно яйце.

Време е да залеете получената примес върху мусаката и да я приберете във фурната. Когато хване златиста коричка, извадете ястието, разрежете на порции и сервирайте топло с кисело мляко.

Така се подготвя съвършената заливка за мусака, която постоянно се получава мека, пухкава и необикновено вкусна.

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР