Мумията на извънземно създание във Великата пирамида в Гиза …Египетските

...
Мумията на извънземно създание във Великата пирамида в Гиза …Египетските
Коментари Харесай

Мумията на извънземно създание във Великата пирамида в Гиза

Мумията на извънземно творение във Великата пирамида в Гиза …Египетските монументи съперничат с величието си на най-модерните здания през днешния ден и хипнотизират човечеството от епохи.Забележителностите са свързани с Богове от антични времена. Великата пирамида в Гиза е обсъждана като едно от най-забележителните достижения на човечеството. Официалната история твърди, че тази структура е издигната от цивилизация, на която са липсвали знания за колелата и е била софтуерно лимитирана в съпоставяне със актуалните стандарти.Но пирамидата демонстрира, че основателите й са хора с високотехнологични знания, нещо, което, както твърди историята, античните египтяни не биха могли да имат.В документалния филм на Нетфликс „ Кодът на пирамидата “ откриватели и тайни теоретици слагат въпроса за опцията египетската пирамида да е „ издигната с високи технологии “.
Голямата пирамида в Гиза се пресмята на към 2 300 000 каменни блока с тегло от 2 до 30 тона всеки. Дори има няколко блока с тегло над 50 тона. Всички те са доста гладки и плоски с акуратност до 0,3 мм, с дебелина към 2,5 метра.Д-р Кармен Бултер декларира:„ Докато считаме, че античните не са употребявали високи технологии, значи, че не ги търсим. Доказателството обаче е тъкмо пред очите ни. “Доказателства за познания на високо равнище могат да бъдат открити в Пирамидите в Гиза, защото краищата на четирите им страни са направени с изключителни равнища на акуратност.Четете още: Цялата история на извънземното АльошенкаСтатия от изданието за месец март 2000 година на египетското списание Rose El-Yussuf споделя за Великата пирамида в Гиза.Според обявата, през 1988 година специалистът от Древен Египет – Луис Капарат, открива мумия на извънземен в загадка камера на Голямата пирамида. Намира мумията „ в транспарантен бистър ковчег “. Извънземният наподобява „ хиберниран хуманоид, който е комбинация сред галактическа раса и човешката ДНК “.

 1 3 - Мумията на извънземно творение във Великата пирамида в Гиза
Папирус, открит покрай тялото на извънземния, споделя за срещата на това създание с фараона Хеопс.Извънземният хуманоид убеждава фараона да построи Голямата пирамида като гробница за него и афишира идването на други същества от неговия тип в бъдеще.В папируса е маркирано, че хората, които са живели в Египет през интервала на неолита, са били доста смесени – най-вече хора от Средиземно море и негроиди, които са били долихоцефални.Последната информация за находката е, че „ Капарат изпраща известие до испанския си сътрудник биологът Франсиско де Брага, като го кани в Египет, с цел да вземе проби от кръв, кафези, тъкани и ДНК от мъртвия извънземен “.Но, когато доктор де Брага идва в Кайро, той е арестуван от египетските управляващи, качен е без пояснения на аероплан и върнат назад в Мадрид.Според списание Rose El-Yussuf мъртвият извънземен е спретнат в секретна лаборатория на египетското военно разузнаване.Повече няма никаква информация за мумията на извънземното творение от Голямата пирамида …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР