MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport ще е много луксозен Емил

...
MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport ще е много луксозен Емил
Коментари Харесай

MSI си партнира с Mercedes-AMG Motorsport за да предложи „луксозно“ лаптоп изживяване

MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport ще е доста " първокласен "

Емил Василев преди 10 секунди 2 Сподели

Най-четени

ХардуерДаниел Маринов - 18:37 | 28.05.2023

Бритиш Телеком разгласи най-лошата позиция за слагане на рутерa вкъщи

IT НовиниДаниел Десподов - 8:06 | 29.05.2023

Колко радиоактивно е било тялото на Мария Кюри?

IT НовиниДаниел Десподов - 10:09 | 27.05.2023

Хакнаха логаритъма за активиране на Windows XP и в този момент операционната система може да бъде задействана офлайн, без интернет

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

MSI и Mercedez-AMG Motorspot си партнираха в основаването на геймърският преносим компютър MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport Edition, който показаха като „ в действителност първокласен “ геймърски преносим компютър за геймъри и почитатели на моторните спортове.

Новият преносим компютър, който беше показан на Computex 2023 дружно с голям брой други преносими компютри на MSI е първият преносим компютър създаден посредством новото партньорство сред двете марки, което те се надяват да продължи и в бъдеще.

„ Mercedes-AMG Motorsport си е основал известност на разработчик на високопроизводителни спортни коли, до момента в който MSI е известна с производството на авангарден хардуер, който обезпечава изключителна продуктивност на геймърите. Независимо дали са на пистата или в играта, както водачите, по този начин и геймърите търсят най-високото равнище на продуктивност, с цел да реализиран задачите си и да слагат нови върхове. “

казват от MSI

Новият преносим компютър разполага с най-новия процесор Intel Core i9-13900H от 13-то потомство, опция за избор на графичен процесор сред Nvidia RTX 4070 или RTX 4060, до 64 GB DDR5 RAM памет, както и 4K OLED екран със 100% покритие на DCI-P3, шаси от магнезиево-алуминиева сплав и други естетически характерности, които сплотяват двете марки в този взаимен артикул.

Лаптопът е необикновено тъничък и лек, с дебелина от едвам 2 сантиметра и тегло от 1,99 кг, което е в действителност достижение, като се има поради, че в него ще бъде вградена и батерия с потенциал 99-Wh (ватчаса), с цел да сте сигурни, че можете да вземете този преносим компютър със себе си в придвижване и да не ви свърши батерията за 5 минути.

Очаквайте още артикули MSI-Mercedes-AMG Motorsport

Въпреки че този преносим компютър сигурно ще се хареса на почитателите на моторните спортове, от MSI споделят, че това е едвам първият артикул от това, което се надяват да бъде дълготрайно партньорство.

„ MSI и Mercedes-AMG Motorsport неотдавна оповестиха дълготрайното си партньорство и показаха първия си взаимен артикул на почитателите на моторните спортове и геймърите по целият свят: преносимият компютър Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport. “

заявиха от компанията

Те също по този начин дадоха обещание, че в бъдеще ще има още взаимни артикули с двете лога които ще бъдат забележими както на спортната писта, по този начин и в магазините за техника.

Цената на MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport към момента не е оповестена, само че се чака, че това ще бъде много безценен преносим компютър, изхождайки от спецификациите. След като бъде оповестена датата на стартиране на пазара, може би ще получим някаква изясненост по отношение на цената.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР