MSI разшири гамата си от геймърски монитори от серията MAG

...
MSI разшири гамата си от геймърски монитори от серията MAG
Коментари Харесай

MSI представи 40-инчовия геймърски монитор MAG401QR с WQHD резолюция и честота на опресняване 155 Hz

MSI разшири гамата си от геймърски монитори от серията MAG с представянето на модела MAG 401QR. Новият екран се базира на плоска IPS-матрица с диагонал 40 инча и поддръжка на WQHD резолюция (3440 × 1440 пиксела).

MSI MAG401QR има съответствие на страните 21:9. Той има периодичност на освежаване 155 Hz и време за реакция 1 ms. Дисплеят поддържа технологията за адаптивна синхронизация на изображението и е оборудван с KVM комутатор, който ви разрешава да управлявате два компютъра с един комплект мишка и клавиатура.

Новиятмонитор претендира и за документ VESA DisplayHDR 400, технология Flicker-Free, която отстрани трептенето и разнообразни функционалности за игри, в това число по този начин наречения „ режим за нощно виждане “, който усилва яркостта на екрана в тъмни подиуми, с цел да покаже повече елементи в фрагмента.

MSI MAG401QR е оборудван с два USB 2.0 Type-A врата, един USB 2.0 Type-B и един USB 2.0 Type-C с опция за прекачване на до 65 W към външно устройство, което ви разрешава да зареждате от него да вземем за пример преносим компютър или смарт телефон. Видео конекторите включват два HDMI 2.0b и един DisplayPort 1.4a. Има и един 3,5 милиметров аудиоизход.

MSI MAG401QR към този момент се появи в редица западни онлайн магазини. Например, в платформата за онлайн търговия Amazon мониторът се предлага за 359,99 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР