Мрежата завря от коментари след двойното убийство в кв. Надежда.

...
Мрежата завря от коментари след двойното убийство в кв. Надежда.
Коментари Харесай

Интернет завря след двойното убийство в кв. Надежда! Попиляха майката на Викторио: Как можа да родиш такъв боклук?!

Мрежата завря от мнения след двойното ликвидиране в кв. " Надежда ". Близък до починалата Дарина моли за гибел за килъра на Дарина. Той прикани приятелите си да се вдигнат в поддръжка на родителите на починалото момиче. Под обявата му се включи жена на име Мария, която опита да отбрани Викторио и да си изясни постъпката му, написа Блиц.

``
реклама



" Не бъдете съдници, като не сте били с тях и не знаете какво в реалност е било. Запазете безмълвие... дано почиват в мир... Всичко може да е причина за една разлъка, само че не и ликвидиране и това може да направи единствено доведен до ръба човек ", написа Мария, която се подвизава с прякора Maria Mimi във Фейсбук.



" На тип не е неприятно момче, а тя като всяка жена податлива на красиви думи. Съгласете се, че не убиваш някого без нищо. Още повече, че го обичаш. Мисля, че вследствие на персоналните ти благосклонности не гледаш действителната картинка. (...) Нямаш право да настройваш останалите срещу него, дано Бог и Закон да са съдници ", продължава тя. 

В резултат на изявленията й приятелите на Дарина настръхнаха. Те са на твърдото мнение, че няма опрощение за един палач. 

" Какъв господ, какъв закон ще го съди? Не заслужава да диша тоя изрод. Не след време, а СЕГА ", написа Дида Иванова. 



Емилия Иванова, която твърди, че е близка на починалата Дарина я разказва като " постоянно усмихната и спокойна ". 

Майката на килъра Викторио е разгласила фотография с внучката си на 23 април тази година. Това е последната й обява на стената й във Фейсбук и стана поле за яростна словесна борба.  





" Как можа да родиш подобен отпадък (и не приказвам за бебето)? " Този коментар събра най-вече лайкове под фотографията на майката на Викторио с убитата от татко си Никол. 

" Този противен палач!!! Дано убият и него в пандиза, само че не с патрон, а трудно и постепенно ", гласи различен коментар. 

Близки до майката на килъра изрекоха съболезнованията си и приканиха за благосклонност към дамата. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР