Мрежата от пето поколение 5G на Виваком вече покрива над

...
Мрежата от пето поколение 5G на Виваком вече покрива над
Коментари Харесай

В над 200 селища и курортa е достъпна 5G мрежата на Виваком

Мрежата от пето потомство 5G на " Виваком " към този момент покрива над 200 обитаеми места и курорта в страната и достъпът до нея е вероятен за всички клиенти, без значение от абонаментния им проект, само че през 5G устройства, оповестиха от телекома.

Операторът залага на тактиката да влага бързо в покритие в комбиниране с повишен потенциал там, където има потребност от него, каквито са настройките на потребителите, съгласно извършено изследване.

От " Виваком " показват, че следват най-хубавите интернационалните практики и употребява не една, а три честоти за 5G – 1800Mhz, 2100Mhz, 3600 Mhz, което разрешава да не се прави компромис сред покритие и скорост, а двете да се реализират по едно и също време, тъй че преимуществата на новата технология да доближат до оптимално количество клиенти.

" За нас противоположната връзка от потребителите и разбирането на техните упования и потребности е в основата на всичко, което вършим – от 2G до 5G. Хората не се интересуват от детайлите на употребяваната технология и от неразбираеми съкращения, а от това да имат постоянна връзка, с задоволителен потенциал, на всички места и когато и да е ", разяснява Атанас Добрев, основен изпълнителен шеф на телекома.

" За да се интересуваш какъв брой ти е бърза връзката, би трябвало да я имаш! Ето за какво ние дадохме приоритет на построяването оптимално бързо на огромно 5G покритие, като през днешния ден мога да заявя, че " Виваком " е освен първата компания, която пусна 5G за своите консуматори, само че към този момент има и най-голямата 5G мрежа в България ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР