Мрежата на Yettel получи шести пореден Best in Test сертификат

...
Мрежата на Yettel получи шести пореден Best in Test сертификат
Коментари Харесай

5G и бизнесът – връзка в подем

Мрежата на Yettel получи шести следващ Best in Test документ от umlaut, а за втора поредна година се подреди в топ 25% на най-хубавите мрежи по света, показва Спас Велинов, основен шеф „ Технологии “ на „ Yettel България “

- Какви вложения и решения са нужни, с цел да се задържи сертификата Best in Test в една силно конкурентна технологична среда?

- Шестият ни документ от umlaut идва при впечатляващ ръст на трафика в мрежата ни на годишна база. При гласовите услуги търсенето е със сравнително постоянни равнища, но преносът на данни непрекъснато нараства. Инвестициите, които подхващаме, са водени точно от тези два фактора – възходящия трафик и гарантиране на високото качество на услугата. Затова и шестият поред Best in Test сертификат е извънредно значима оценка за нас, от една страна, защото покрива цялостното изживяване на клиента, употребявайки всички наши мрежови технологии, включително 5G, и от друга, защото е самопризнание, че продължаваме да даваме най-хубавото преживяване на нашите клиенти даже в едни непрекъснато изменящи се условия. Тук може би е моментът да се спра на това какво е Best in Test. Това е приет в нашата индустрия стандарт, с който се съпоставят освен мрежите, но и по какъв начин се възприемат услугите. Каквато и услуга да ползва клиентът, през която и да е технология, когато се мери по umlaut, тя се прави оценка на база измервания на справедливи и общоприети параметри и се сравнява с тези на останалите оператори, които предоставят мобилна свързаност. Освен най-добрата в България за шести следващ път според umlaut, мрежата на Yettel e в топ 25% на най-хубавите мрежи, тествани и сертифицирани от umlaut в международен мащаб през 2022–2023 година, за втора поредна година и няма по какъв начин да не сме горди с този резултат. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР