Мръсна жега. Прах се вдига по централните софийски улици, а

...
Мръсна жега. Прах се вдига по централните софийски улици, а
Коментари Харесай

Емил Каменов скочи да бие Силвия Петкова

Мръсна горещина. Прах се подвига по централните софийски улици, а риалити звездата Емил Каменов паркира черния си джип погрешно. Едрото момче от Монтана, което редовият фен помни още от риалити предаването „ Къртицата “, получи забележка не от кого да е, а от актрисата Силвия Петкова.

В отговор хубавицата бе блъсната от здравеняка и се свлече на земята, видя „ Монитор “.

За благополучие не става въпрос за същинска кавга, а за сцена от новия български сериал „ Пътят на достойнството “. Заради фотосите през вчерашния ден бяха неразрешени престоят и паркирането на пътни транспортни средства на столичните улици „ Врабча “ и „ Дунав “, които се трансфораха в фон на историята.

„ Монитор “ научи, че в продукцията Петкова поставя жълта жилетка на служителка от центъра за Градска подвижност, а Каменов ще се появи на екран в ролята на мутра.

Малко преди снимането на тази сцена, сходна се разигра към храм-паметника „ Свети Александър Невски “. В нея героинята на звездата от „ Революция Z” изпадна в борба „ с жена вид фолкаджийка “, описа ни свидетел.

Припомняме, че сюжетът на драмата ще наблюдава премеждията на Кера (Петкова), която се пробва да си стъпи на краката след убийството на брачна половинка си. Тя и дребният ѝ наследник Мартин (Александър Спиров) потеглят от Царево към София, като миграцията от дребния към огромния град ще е преплетена с контрастни страсти сред любовта и омразата, истината и лъжата, достойнството и измените.

Сред главните тематики е и трансформацията на проведената престъпност от 90-те години в „ чист бизнес “.

Актьорът Ивайло Захариев също може да се похвали с основна роля в плана. Симеон Лютаков ще се разноски с куфарчето на юрист, а Веселин Плачков ще блесне в ново амплоа, като към този момент не се издават детайлности към облика му.

В „ Пътят на достойнството “ с присъединяване ще се разпишат още Галя Александрова, Любомир Петкашев, Благовест Благоев, Марияна Миланова, София Маринкова, Гергана Данданова и други.

„ Смятам, че сериалът ще помогне на доста фенове да намерят пътя, изключително на младите, тъй като да отстояваш достойнството си, да отстояваш правилата си в действителност е едно от най-важните неща в живота. Много ми се желае посредством кино лентата да покажем, че тези неща към момента са живи, че те съществуват и че си коства човек да се бори за тях. “, разяснява неотдавна продуцентът Магърдич Халваджиян.

Върху трагичната продукция работят четирима режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски (половинката на основната актриса Силвия Петкова, с която имат наследник - Сива). Сценарият е поверен на креативния тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се въодушевяват от същинска история.

Поредицата ще се завърти в ефира на Нова телевизия през септември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР