Моята кампания беше по-различна. Аз заложих на това да казвам

...
Моята кампания беше по-различна. Аз заложих на това да казвам
Коментари Харесай

Лозан Панов: Очаквах подкрепа от Христо Иванов, но не я е получих

" Моята акция беше по-различна. Аз заложих на това да споделям истината, по тази причина платих цената на истината. Кандидатът, който ме изпревари, Костадин Костадинов, заложи на антиваксърския избор. Аз заложих на това хората да се имунизират ", сподели той.

„ Не усетих поддръжката на Демократична България. Нямаше нито един водач, който да разгласи номера на бюлетината ми “, безапелационен беше той.

„ Лидери на Демократична България не са имали желание да издигат собствен претендент. Подкрепа имаше единствено от една дребна група запалянковци от средите на ДСБ “, добави още.

С кандидатурата си Панов сподели, че е желал да сложи тематиката за правосъдна промяна в центъра на политическия спор. По думите му Демократична България не са били почтени с гласоподавателите си. Според него е проблем, че в последните два Народното събрание не се е образувало постоянно държавно управление: „ Аз бих желал да има устойчиво ръководство “.

Панов изясни, че е получил покана да се впусне в президентската конкуренция един ден преди края на акцията и това е изиграло своята роля за неуспеха му: „ аз ги изненадах с моето единодушие в последния миг да се кандидатирам, тъй като имам вяра, че правосъдната промяна би трябвало да се реализира “.

Той призна, че е очаквал поддръжка от Христо Иванов, само че не я е получил, както и от никой от водачите на Демократична България. Панов уточни като отговорен за актуалната рецесия Румен Радев като главен ръководещ сега.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР