Моят основен приоритет е българската нация, а тя има много

...
Моят основен приоритет е българската нация, а тя има много
Коментари Харесай

Горан Благоев: Президентът трябва да задава дневния ред

Моят главен приоритет е българската нация, а тя има доста проблеми за решение – и опазване на здравето, и енергетика. Президентът би трябвало да може да задава дневния ред, да приказва от името на пострадалите и да упорства от Народното събрание и Министерския съвет да вземат най-точните решения. Това сподели Горан Благоев, претендентът за президент на „ Републиканци за България ” на Цветан Цветанов и КОД на Петър Москов.

Президентът не би трябвало да сплотява партии и сили, а да събере всички политически партии и да успее да откри допирни точки сред техните разнообразни позиции и платформи, с цел да има курс напред. Нарушение на Конституцията е да не бъде призован Консултативния съвет за национална сигурност за година и половина, е позицията на Благоев. И попита – за какво сме подвластни единствено от съветския газ, за какво газът от Азербайджан в действителност го получаваме единствено виртуално, за какво непрестанно се набива, че АЕЦ „ Белене ” е по-изгоден план, а не да се работи за нови мощности в „ Козлодуй ”.
 Москов и Цветанов: Събра ни убеждението, че българите би трябвало да получават високи заплати, а не държавни помощи Москов и Цветанов: Събра ни убеждението, че българите би трябвало да получават високи заплати, а не държавни помощи
Когато всички бягат от дясното и лявото, ние от Национално обединяване на десницата желаеме да върнем българската десница в политическия...

Повече права и повече свободи за бизнеса, тъй че страната да не се трансформира в обществен донор за всички – това е икономическото верую на Благоев.

Що се отнася до здравната рецесия особено с КОВИД, Горан Благоев утвърди въвеждането на зеления документ, само че го смята за доста закъсняла. Ваксинирам съм, брачната половинка ми е имунизирана, ще имунизираме и 17-годишния ни наследник – в Европа държавните глави дадоха образец с обществено имунизиране. Трябва да повярваме на науката – аз съм против наложителната имунизация като форма на насила, само че би трябвало да приказваме за имунизацията, безапелационен беше претендентът за президент на „ Републиканци за България ” и КОД. Благоев разкритикува Румен Радев, че е приказвал първо за правата на неимунизираните, тъй като се вижда до каква степен сме се довели.

„ Трябва доста рационален метод, да не разпалваме ксенофобията в обществото ”, акцентира претендентът за президент на „ Републиканци за България ” и КОД. „ Смятам, че мога да слага въпроса и да развием един народен блян – никой не си задава въпроса след 50-100 години при тази злокобна демографска рецесия на кого оставяме България ”, добави той.

Благоев особено уточни, че съгласно него в България свеждаме публицистиката до слугинаж. „ Предполагам и вас ви е позор да сме на 112-то място в света по медийна независимост ”, разяснява той пред bTV.
 Горан Благоев: Силна нация се гради от полезности и образовани жители Горан Благоев: Силна нация се гради от полезности и образовани жители
Имаме потребност от национално помиряване, както сега, по този начин и в исторически проект. Това сподели претендентът за президент от Националното обед...

Попитан какво усеща година откакто излезе от медиите (той беше водещ в БНТ), той отговори, че не усеща нещо доста удобно, само че усеща предизвикването да бъде потребен на едно друго равнище за обществото. По думите му, той се е разделил с Българска национална телевизия поради съветско въздействие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР