Мотоциклетът от серията Modern Classic на Triumph – Bonneville Bobber,

...
Мотоциклетът от серията Modern Classic на Triumph – Bonneville Bobber,
Коментари Харесай

Triumph Bonneville Bobber, който само чака да дойдеш на Автосалона

Мотоциклетът от серията Modern Classic на Triumph – Bonneville Bobber, стои отпред на щанда на марката на Автомобилен салон София и умерено чака новия си притежател. " Брутално красивият ", както го разказват във Англия, е един от премиерните модели на Triumph в България и дава отговор на всички минималистични стилови правила на именитата английска марка.
Новият Bonneville Bobber, който се продава от едвам няколко месеца, е с много по-мускулеста външност и с държание на същински Bobber, вменено му още от инженерите. Моделът се предлага в пет цвята и идва с 1200 кубиков 2-цилиндров мотор. Разполага със 76 кс и 106 Нм въртящ миг, 6-степенна скоростна кутия и тежи 228 кг. Диша с 2 в 2 двойна ауспухова система от полирана неръждаема стомана, с корпуси на шумозаглушителите вид " peashooter " от полирана неръждаема стомана.

 Triumph Bonneville Bobber, който единствено чака да дойдеш на автосалона @@@

Външният тип е извънредно изчистен, с единична седалка, необятно плоско кормило, джанти с тънки спици, необятно задно колело и с неповторима структура на шасито, окачването и рамата. Всичко това основава чувство за непоклатимост и комфорт, само че без липса на динамичност.

Впечатляващата солидна задна структура вид " суинг-кейдж " и окачването със прикрит моно амортисьор вършат бобъра динамичен и впечатляващ както на външен тип, по този начин и като държание на пътя.
Всички електронни съставни елементи са скрити от погледа в унисон с останалите изчистени линии. Ориентираната към мотоциклетиста технология и присъщата за Bonnie структура вид " котешко укритие " на изпускателната система са интелигентно интегрирани без това да понижава цялостния резултат на поразителния дизайн на този Bobber.

За Bonneville Bobber могат да се кажат доста неща, само че с цел да го схванеш в действителност, е най-добре да го видиш онлайн в зала 5 на Интер Експо Център, където ще те чака до 22 октомври. Освен него, на щанда на Triumph са подредени и още 8 модела, в това число премиерният за България Street Triple RS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР