Мотото на отчетно-изборната градска конференция бе пълна мобилизация на организациите

...
Мотото на отчетно-изборната градска конференция бе пълна мобилизация на организациите
Коментари Харесай

Депутатът доц. Медиха Хамза е новият общински председател на СДС-Варна

Мотото на отчетно-изборната градска конференция бе цялостна готовност на организациите за идните избори за Евро парламент, Народно заседание и частични локални избори във Варна
Депутатът от СДС-Варна в парламентарната група ГЕРБ-СДС В 49-ия парламент доцент Медиха Хамза е новият общински ръководител на структурата в морската столица, чиято кандидатура СДС-Варна издигна за претендент за народен представител на идните парламентарни избори.

На партийния конгрес бяха определени и заместник-председатели на Съюз на демократичните сили: Георги Спасов – ръководител на МСДС, локална, национална и интернационална младежка политика, Андрияна Русева с сектор обществена политика и цивилен структури, Антон Чанев – структури на Съюз на демократичните сили, Мария Божинова – младежка политика и правни аспекти на локалната политика, Стефан Вътов – връзки с държавни и общински институции.

Те бяха определени по време на отчетно-изборна конференция на партията през днешния ден.



На събитието посетител бе евродепутатът Александър Йорданов, който е и предлагането на локалната организация за претендент за Европарламента. Конференцията почетоха и посетители от Шумен, Добрич, и Търговище.

Сините сплотиха отзиви, че форматът ЕНП е добър и идеологически и структурно, само че са нужни правила, т.е. – съдружно съглашение. Идеята на СДС-Варна и региона е да се предложи на Национален съвет да се създаде план на съдружно съглашение, което да се показа на колегата ГЕРБ, и което да включва избягването на взимане на решения „ на коляно “, както и склонностите на някои локални структури на ГЕРБ да пренебрегват Съюз на демократичните сили.



Мотото на конференцията бе цялостна готовност на организациите за идните избори за Евро парламент, Народно заседание и частични локални избори във Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР