Мотошампионът Йоан Георгиев е силно запленен от красивите къдрици на

...
Мотошампионът Йоан Георгиев е силно запленен от красивите къдрици на
Коментари Харесай

Дъщерята на Румен Радев, Дарина ще снима първия си филм 


Мотошампионът Йоан Георгиев е мощно запленен от красивите къдрици на дъщерята на президента Румен Радев – Дарина. Двамата бяха щракнати от фотографите на „ България през днешния ден “ да прекарват цялостен следобяд дружно.

Бъдещата актриса изчака обичания си след лекции в НАТФИЗ „ Кр. Сарафов “ и се качи в белия му бус.

За срещата с Георгиев дъщерята на президента бе избрала черен панталон, бели маратонки, бяла блуза и кожено яке. Буйните й къдрици съвсем обрамчват нежното й лице и са нейната горделивост съгласно околните й приятелки.

Освен на сцената в НАТФИЗ красивата Дарина напълно скоро ще се снима и в първия си филм. Режисьорът Максим Генчев я взима в лентата си „ Към бездна “ по пиесата на Иван Вазов. Там тя ще влезе в ролята на любовницата на цар Иван Александър. В ролята на негова жена пък ще е колежката на Дарина – Неда Спасова. „ Направих кастинг за ролята. Тя пристигна готова с теоретичен текст и доста ме впечатли “, хвали Дарина Генчев. Последното зрелище, в което взе участие Радева, е „ Отказал съм се, преди да се родя “ по текстове на Самюъл Бекет в образователния спектакъл на НАТФИЗ „ Кр. Сарафов “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР