Motorola е двигател на иновациите в областта на технологиите и

...
Motorola е двигател на иновациите в областта на технологиите и
Коментари Харесай

Motorola и Pantone обявяват ексклузивно дългосрочно партньорство

Motorola е мотор на нововъведенията в региона на технологиите и мобилните устройства от съвсем един век. Смартфоните на компанията служат с изключение на като средство за връзка и като метод на изложение на същността.

С упоритостта да участва в челните ранглисти при трендовете и дизайна, Motorola с наслада афишира своето дълготрайно стратегическо партньорство с – международен стандарт за цветови език и специалист в региона на цветовия разбор и произвеждане.

Използване на цвета като дипломат на Pantone

Повече от 55 години Pantone е международният престиж в подбора на цветове за марки и дизайнери от целия свят. Компанията продължава да господства в тази област. Тя вкарва основни нововъведения в областта на графиката, модата и продуктовия дизайн, помагайки на дизайнерите да осъществят своите упования - от първичното ентусиазъм до практическото им реализиране. Pantone дава и консултантски услуги и прогнози, като поучава фирмите по отношение на цветовете съгласно идентичността на марката и създаването на артикули посредством Pantone Colour Institute™. Светът на дизайна чака с неспокойствие годишните прогнози на компанията за цветовите трендове, а над 10 милиона дизайнери и производители разчитат точно на Pantone, с цел да получат информация за решенията, които биха предложили, както и за прогнозите по отношение на държанието на потребителите и логиката на психиката на цветовете.

Определянето на верните детайли и характерности на дизайна, които най-добре дават отговор на потребностите на потребителите, е от решаващо значение за Motorola. Ексклузивността в партньорството с Pantone е последваща стъпка в уговорката на Motorola да даде опция за себеизразяване, да сложи фокус над детайла с цветовете и да даде на марката основен взор върху макро трендовете, в това число въздействието на Pantone върху приложението на материалите и повърхностните покрития в дизайна.

“Развълнувани сме да бъдем стратегически сътрудник на толкоз емблематична и авторитетна компания като Pantone ”, споделя Рубен Кастано, началник на отдела за потребителско преживяване на Motorola. “Със съчетаването на нашето водачество в региона на технологиите и нововъведенията, и опита на Pantone в региона на цветовите трендове, прогнозите и пазарните изследвания, се стремим да предоставим на потребителите си още един скъп способ за себеизразяване посредством нашите устройства. ”

По време на дълготрайното партньорство Motorola ще почерпи от знанията на Pantone от специалистите на Pantone Colour Institute™ за наложените стандарти в дизайна, подбора на цветовете, в това число и за цвета на годината на Pantone.

“Motorola съществува, с цел да проектира, основава и доставя добре отработени нововъведения на хората по целия свят и има безапелационна история в създаването на интуитивни артикули ”, показа Ели Ченг, вицепрезидент и общоприет управител на Pantone. “В Pantone споделяме тези полезности и сме разчувствани да работим с Motorola, с цел да подчертаем смисъла и силата на прецизността в дизайна, нововъведенията и себеизразяването по отношение на цветовете и технологиите. ”

Съчетаване на силата и смисъла на цветовете с технологиите

Цветовете, определени за Motorola edge 30 neo в България включват Ice Palace,, Black Onyx, и Very Peri - цветът на 2022 година Те са резултат от първото съдействие на Motorola с Pantone Color Institute™ за основаване на основополагащи и основани на трендове нюанси, които подхождат на марката и тактиката за това устройство:

- Ice Palace е колорит, който задвижва въображението на всеки, с цел да си показа ново бъдеще във фантазията или пътешестване в друга вселена. Цветът припомня на отразяващия искра на звездите и внушава разкош и продължителност.

- Black Onyx символизира сигурност, мощ и убеденост. Цветът е въодушевен от минерали с кондензиран черен нюанс. Този цвят е блестящ и моден, а елегантното му, наличие се счита за олицетворение на изтънчеността.

- Very Peri несъмнено е цвят с новаторско наличие, който въодушевява мечтателите и отключва творчеството на създателите. Той се асоциира с разтваряне на границите и основаване на връзки сред поколенията, половете и културите в един нов децентрализиран свят.

Дизайнерите на Motorola ще работят в тясно съдействие с Pantone Colour Institute™, като не престават да развиват партньорството и да включват логиката на психиката и тактиката на цветовете в идното си портфолио.

Наличност на продукта

Motorola edge 30 neo към този момент е разполагаем в Европа, а началната му цена за България ще бъде 849 лева за версията от 8/128 GB памет.

Правни отводи от отговорност

MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и семейството марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Референтният номер PANTONE и дизайнът на чипа PANTONE се употребяват с разрешението на Pantone LLC по лиценз. © Pantone LLC, 2022 година Всички права непокътнати. Всички други търговски марки са благосъстоятелност на съответните им притежатели. ©2022 Motorola Mobility LLC.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР