Motorola добави ново попълнение към премиум серията си motorola edge,

...
Motorola добави ново попълнение към премиум серията си motorola edge,
Коментари Харесай

Motorola представи официално edge 40, съчетаващ стил и производителност

Motorola добави ново попълнение към премиум серията си motorola edge, посрещайки motorola edge 40 – устройство, което побира усъвършенствани функционалности като закривен екран, прахо- и водоустойчивост IP68, мощна 50 МР камера и бързо зареждане в грациозен и моден дизайн.

Съчетавайки жанр и продуктивност, motorola edge 40 е един от най-тънките в своя клас (7,58 мм), екипиран с закривен стъклен екран без рамки и извита задница, съединени с точно направена, шлифована алуминиева рамка.

Прелестно елегантна и безпроблемна за приложимост, тази композиция предлага както извънреден дизайн, по този начин и комфорт, прилягайки съвършено към контурите на ръцете на потребителите. В допълнение, меката поставка от веган кожа улеснява захвата. Освен впечатляващия си външния си тип, първокласният дизайн включва отбрана IP68, която разрешава на устройството да устоя на прахуляк, нечистотия, пясък и защищава от инцидентно потапяне под сладка вода, тъй че motorola edge 40 да е подготвен да съпровожда потребителите във всички завършения на живота.

Фантастични фотоси с най-съвременна система от камери

С 50-мегапикселова камера с висока разграничителна дарба, която включва най-широката бленда, налична в смарт телефон (f/1.4), motorola edge 40 снима красиви и детайлни фотоси.

Изключително необятната бленда значи, че потребителите могат да се насладят на:
По-качествени фотоси в условия на слаба светлина, тъй че времето на деня да не съставлява проблем Естествено мек фокус зад обекта за по-професионален резултат на кадъра По-високи скорости на снимане, които без изпитание замразяват действието, с цел да бъдат фотосите допустимо най-прецизно снимани.

В допълнение, датчикът за околна светлина незабавно дефинира експозицията, тъй че феновете на фотографията не би трябвало да се тормозят, че ще пропуснат и миг, когато отворят камерата си. Моменталният фокус върху всеки пиксел обезпечава по-точна работа при всякаква светлина. Оптичната стабилизация ни дава опция да снимаме кристално ясни фотоси. 13МР ултраширокоъгълна камера с Macro Vision добавя системата на главната камера, позволявайки на потребителите да поберат повече в фрагмента или да се приближат до обекта си, а 32МР селфи камерата с висока резолюция подсигурява отлични групови или независими фотоси при всевъзможни условия на осветеност. Мotorola edge 40 идва и с редица нови усъвършенствания на видеото и камерата – стабилизация на хоризонта, видеопортрет и режим Vlog, с цел да бъдат фотолюбителите в крайник с времето и трендовете.

Кинематографично преживяване за още по-голямо развлечение

Когато стриймваме наличие и играем игри, огромният и хубав екран е от първостепенно значение, а motorola edge 40 предлага 6,55-инчов pOLED екран с извити краища за същински изчерпателен аспект. Завладяващият екран е допълнен с Full HD+ резолюция, която обезпечава по-остра картина с по-малко пикселизация. Устройството е снабдено и със документ HDR10+ и цветови диапазон DCI-P3 за по-широка гама от цветове, които наподобяват по-наситени и реалистични. Когато играят игри, превъртат или извършват няколко задания по едно и също време, потребителите могат да се насладят и на бързата и плавна 144Hz периодичност на освежаване, с цел да направляват гладко устройството си.

Кинематографичното преживяване е съчетано със звука Dolby Atmos® на стерео високоговорителите, който придава дълбочина и елементи на обичаните развлечения на потребителите с усъвършенствани басове. В допълнение, Motorola Spatial Sound прави звука, приближаващ от слушалките или високоговорителите на потребителите по-внушителен, защото изпълва пространството към тях, когато слушат музика или играят игри. Дисплеят и аудио предложенията на motorola edge 40 обезпечават завладяващо и реалистично мобилно преживяване.

 Светкавично бързо зареждане и непрекъсната продуктивност, които подсигуряват надеждност и в придвижване

Когато пристигна време за презареждане, потребителите могат да разчитат на 68W TurboPower™ зареждане, с цел да получат сила за целия ден единствено за 10 минути, и да се насладят на дълготрайна батерия с потенциал 4400 mAh, която може да се свързва със скорост 5G и да бъде в крайник с динамичното всекидневие. За още по-голямо улеснение, устройството дава опция и за 15W безжично зареждане.

Мotorola edge 40 е оборудван и с чипсета MediaTek Dimensity 8020, който предлага безпроблемно свързване към стремително бързи 5G и Wi-Fi мрежи и задвижва всичко – от видеоклипове с висока резолюция до по-плавни игри. При това с по-бързи скорости на CPU и GPU и по-голяма енергийна успеваемост спрямо предходното потомство. Налице са и 8 GB LPDDR4X RAM за плавна работа и бързо припомняне, както и до 256 GB UFS 3.1 памет за задоволително място за фотоси, филми, песни, приложения и игри. Потребителите могат също по този начин да разпрострат цялостната мощност на своя смарт телефон с безжичната връзка Ready For6 и съвместимостта на устройството с компютри.

Motorola edge 40 работи с Android 13 и съдържа спомагателни функционалности за сигурност и програмен продукт за по-добра отбрана и сигурност, в това число приложението Moto Secure. Поддържано от Thinkshield, Moto Secure App е дестинация за всички жизненоважни функционалности за сигурност и дискретност на устройството. Приложението се дава с редица отбрани, в това число Secure Folder (защитена папка) за отбрана на сензитивна информация и приложения, Network Protection (мрежова защита) за минимизиране на риска при потребление на обществен Wi-Fi, Lock Screen Security (защита на заключен екран), която разрешава на потребителите да конфигурират вариантите на изводи екран, и PIN Pad Scramble (кодиране на PIN кода), която подсигурява, че паролите са предпазени от други консуматори, които гледат към устройството. В рамките на приложението потребителите могат бързо да ревизират и управляват отбраната на своя смарт телефон с елементарен достъп до всички свързани с него приложения и настройки за Android и Motorola, което им обезпечава успокоение, че данните им са предпазени.

Наличност и цени

Мotorola edge 40 ще се предлага в два цвята:  Nebula Green and Eclipse Black на целесъобразна крайноклиентска цена от 949 лева в свободна продажба. Във Vivacom и Yettel устройството може да бъде закупено на цена според от контрактувания месечен абонамент.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР