МОТО-ПФОЕ ПРАЗНУВА 30-ГОДИШНИНА С АВТОМОБИЛИ ЛЕГЕНДИ В 14 ГРАДА НА СТРАНАТА Официалният

...
МОТО-ПФОЕ ПРАЗНУВА 30-ГОДИШНИНА С
АВТОМОБИЛИ ЛЕГЕНДИ В 14 ГРАДА НА
СТРАНАТА Официалният
Коментари Харесай

РОУД ШОУ „30 ГОДИНИ МОТО-ПФОЕ“

МОТО-ПФОЕ ПРАЗНУВА 30-ГОДИШНИНА С АВТОМОБИЛИ ЛЕГЕНДИ В 14 ГРАДА НА СТРАНАТА

Официалният вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България, компанията МОТО-ПФОЕ, навършва 30 години. Основана през 1991 година, това е най-дългогодишната компания на автомобилния пазар в България сега. Юбилеят е доказателство за постоянното и прогресивно развиване на компанията, благодарение на лоялността и задоволството на клиентите от портфолиото и качеството на предоставяните им услуги.

Празникът си МОТО-ПФОЕ отбелязва с епично шоу на колела в 14 града на страната. За гостите на пътуващото изложение това може да се трансформира в събитието на лятото. Най-новите и интересни коли от четирите марки Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover идват при своите клиенти и фенове в най-големите градове, с цел да показват изключителни технологични решения от сегашното и смел взор към бъдещето на подвижността. За някои от моделите това е и премиерата им в Източна Европа, защото българските фенове са първите в района, които ще могат да се допрян до първия от своя вид – напълно електрическия Ford MUSTANG MACH-E и най-продавания състезателен автомобил в света в пистова версия – MUSTANG MACH 1.

Дебютът си в България вършат още FORD EXPLORER – американската икона, преобразена в плъгинхибрид и FORD PUMA ST – горещият хотхеч, който избира завоите.

Роуд шоу „ 30 години Мото-Пфое “ ще изненада и с премиум коли в портфолиото на компанията. Ценителите ще се срещнат с авангарда в сигурността и плъгинхибридните технологии от Volvo, новата гама спортни и красиви коли на Jaguar, както и първокласните всъдеходи, които могат да стигнат до края на света и... отвъд – Land Rover.

В пътуващото ревю участват истински неповторими коли. Всички желаещи да открият тяхната обща мощност от над 5000 конски сили, могат да регистрират участието си на и след това да се отбележат на място.

Така те си подсигуряват и включване в томболата за изключителни дарове. След края на роуд шоуто ще се изтегли жребий за 20 истински сувенира от Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, 6 тест-драйв уикенда с авангарден електрифициран автомобил и 3 ваучера за двама за дълъг спа-уикенд в четиризвездния „ Белведере Холидей Клуб “, Банско, с новия Ford Kuga. На място по време на ревюто също ще има награди за гостите, по случай празника на компанията МОТО-ПФОЕ.

Роуд шоу „ 30 години Мото-Пфое “ стартира в 11.00 часа на 18 юни в София, на пл. „ Княз Александър I Батенберг “ и ще продължи до 19.30 часа на 4 август в Хасково.

*Източник: www.motopfohe.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР