Мотивите за втория вот на недоверие са абсурдни, в тях

...
Мотивите за втория вот на недоверие са абсурдни, в тях
Коментари Харесай

Явор Божанков: Мотивите за втория вот на недоверие са абсурдни

Мотивите за втория избор на съмнение са неуместни, в тях има вътрешни несъгласия, това сподели Явор Божанков - народен представител от ПГ на " Продължаваме Промяната - Демократична България " в " Денят стартира ".

" Възраждане " са сътрудници на Българска социалистическа партия в настояването за оставка. От Политическа партия " Възраждане " претърпяха безспорна злополука на изборите. Като какви желаят тази оставка, откакто преди няколко дни видяха тяхната електорална тежест и въздействие. Мотивите са напълно предизборни, вътре има единствено общи приказки. Освен това в тях има вътрешни несъгласия. В едно изречение те споделят българската войска се лишава от отбранителни качества и в идващото изречение - големи вложения се вършат в нови отбранителни качества, само че очевидно не такива, които от партия " Възраждане " им харесват ", сподели Божанков.

" Няма по какъв начин да си представим, че Българска социалистическа партия и " Възраждане " смъкват това държавно управление, идват от " Възраждане " на власт и изваждат България от Европейски Съюз, или пък идват Българска социалистическа партия и с 20 души поемат ръководството на страната в Народното събрание. Има Такъв Народ обясняваха, че някой им бил откраднал изборите, били излъгани с машинния избор. Движение за права и свободи на тези избори реализираха нелоши резултати. Движение за права и свободи не желаят и нямат министри и нямат присъединяване в изпълнителната власт. Но те поддържат водещи цели, което е добре ", съобщи депутатът.

Според Явор Божанков " сглобката " е постоянна.

" Това болшинство е ясно, че е болшинство на взаимни взаимни отстъпки. Ясно е, че ГЕРБ не ни харесват, само че и болшинство на взаимния надзор. В това болшинство няма по какъв начин едно неверно решение да стане факт, тъй като не може независимо да го наложи. Това важи и за бюджета. "

Въпреки някои разногласия по думите на Божанков що се отнася до дерогацията, партиите подкрепящи държавното управление са на едно мнение - тя би трябвало да отпадне, въпросът е по кое време.

" В момента, в който Русия ни е оповестила за неприятелска страна, в миг, когато Русия атакува без никакво съображение суверенна страна, няма по какъв начин да не опитаме да не реализираме еунергийна самостоятелност, да сме напълно надалеч от въздействието на Кремъл. Европа не ни е обещано от Русия, а от Европа. Европа знае, че ние имаме потребност от време за преход Всички са съгласни, че дерогацията ще отпадне, само че разногласието е по кое време. Ние предлагаме това да стане на 15 март, ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят това да стане на следващия ден или вдругиден, което съгласно ПП-ДБ ще докара до разтърсвания на пазара на горива у нас ", сподели Божанков.

Депутатът разяснява и тематиката за оставките в българския футбол.

" Като приказваме за оставки, аз не съм разпален по футбола, само че по стичане на събитията огромният ми наследник живее за футбола, тренира всеки ден, и даже той, въпреки да е едвам на 10 години е отчаян от това, което се случва във футбола. Категорично Борислав Михайлов и цялото управление на БФС би трябвало да си подаде оставката и то доста от дълго време това трябваше да се случи. Не единствено поради последните кавги, а и поради равнището, до което докараха българския футбол ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР