Мотивите, които съобщи Корнелия Нинова за уволнението ми, нямат нищо

...
Мотивите, които съобщи Корнелия Нинова за уволнението ми, нямат нищо
Коментари Харесай

Уволненият шеф на ВМЗ-Сопот: Нинова да каже истинските мотиви за уволнението ми 


Мотивите, които заяви Корнелия Нинова за уволнението ми, нямат нищо общо с действителността. Нека да каже каква са същинските и претекстове, прикани по Би Ти Ви отстраненият началник на борда на ВМЗ-Сопот Никола Стоянов. Той разясни, че е определен с конкурс, почнал по времето на Кирил Петков и има мандат до април 2026 година Сред обвиняванията против остарялото управление са отхвърли да внесе в бюджета дивидента на страната за предходната година, утежняване на финансовите резултати и оповестена продажба на имущество, за което не са били известени нито Нинова, нито Държавната консолидационна компания.

„Ноември месец, когато постъпихме, заводът мъчно събираше пари за заплати, защото последните години са били тежки за бизнеса. И със сериозната работа от този съвет успяхме единствено до 15 декември да подпишем контракти за 102 милиона лв. в много тежка тогава ситуация“, акцентира Стоянов.

Според него промяната на управлението идва в миг, когато положението на ВМЗ-Сопот е най-хубавото за последните 20 години. Той добави, че предприятието е в цветущо финансово положение, има и стратегия. Твърденията са му много сходни с тези на заменения началник на „Кинтекс“, оповестява dnevnik.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР