Мотивиран съм да отговоря на доверието на компанията и защитя титлите

...
Мотивиран съм да отговоря на доверието
на компанията и защитя титлите
Коментари Харесай

ЕКО България и Мартин Чой продължават успешното си партньорство и през 2021 година

Мотивиран съм да отговоря на доверието на компанията и защитя купите си през започващия сезон “, сподели водачът на ЕКО БМВ Моторад МС77

ЕКО България и най-хубавият български състезател по мотоциклетизъм на писта, Мартин Чой, не престават партньорството си и през 2021 година. Компанията е генерален спонсор за 11-а поредна година на единствения българин взел участие на знаменитото съревнование „ 24 часа на Льо Ман “.

Мартин Чой има 26 трофеи от национални и международни надпревари. Той е многократен първенец на България и Източна Европа и първенец на Европа за 2011 година. Успешно показва България и в легендарното съревнование „ 24 часа на Льо Ман “, където през 2020 година се представя отлично с 12-о място в клас Суперщок. С успехът си Чой си извоюва директна покана да кара тази година с пълна програма в международния шампионат за издръжливост, като част от екипа на ENERGIE ENDURANCE 91.

Чой ще започва тазгодишния състезателен сезон през април с участие в два кръга от BMU Европейски шампионат на пистата в Серес. Веднага след това заминава за 6-ото си следващо присъединяване на „ 24 часа на Льо Ман “.

От 2012 година насам, ЕКО България и Мартин Чой си партнират и в плана "ЕКО мото училище ". По време на мото учебното заведение, състезателят организира образования по безопасност и приемливост на пътя за любители мотоциклетисти от цялата страна.

„ Благодарен съм на ЕКО България, че продължават да ме поддържат и през 2021 година. Отново ще сме дружно по пътя към шампионските трофеи. Малко спортисти могат да се похвалят с толкова дългогодишно партньорство и с толкова много взаимни триумфи. Това ме мотивира да отговоря на доверието на ЕКО по достоен метод, като защитя купите си през новия сезон “, сподели Мартин Чой.

*Източник: ЕКО България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР