`Мостът на времето" е мотото на новия сезон на "Фермата".

...
`Мостът на времето" е мотото на новия сезон на "Фермата".
Коментари Харесай

Познахте ли кои са тези бебета? Днес са едни от най-популярните мъже у нас

`Мостът на времето " е мотото на новия сезон на "Фермата ". Продуцентите и водещи на шоуто Иван и Андрей изцяло в духа на идното разгласиха в обществените мрежи своите "мостове " на времето.

Култовите телевизионни лица демонстрираха фотоси от времето, когато са били дребни, съпоставени сравнени с наследниците си, които също са деца.

Напълно в духа на идният старт на „ Фермата “, която тази година е под мотото „ Мостът на времето “ Иван и Андрей разгласиха своите „ мостове “. Снимки мемоари от времето, когато те са били дребни, съпоставени с наследниците си, които също са деца.

"За мен и Андрей най-здравият мост е нещото, което остава – фамилията. Важно е да помним, значимо е да предаваме на идващите генерации частичка от предишното. Ще споделим нашия мост на времето – три генерации от нашите фамилии ", написа Иван като разгласява фотоси на татко си и себе си като дребен.

"Днес и аз се разрових из архивите, с цел да мога да споделя моя мост на времето, а точно моето семейство през поколенията! Семейството е мост и опора освен за двамата водещи и продуценти на селскостопанското риалити „ Фермата “, а и за всеки един от нас, без семейство няма корени. ", ката той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР