Москва все повече напомня на архаичен град в Средна Азия.

...
Москва все повече напомня на архаичен град в Средна Азия.
Коментари Харесай

Руските символи се бутат в сърцето на Москва: Гостите от Юга решават какви флагове могат да се веят от руснаците

Москва от ден на ден припомня на остарял град в Средна Азия. Точно архаично, тъй като напредналите азиатски страни не разрешават бурките и уахабитските бради, а тук ги има към този момент на всяка крачка. Но най-безумното е, че тези с бради и бурки нападателно се пробват да наложат възгледите си на съветските московчани.

В своя канал в Telegram Николай Колосов, представител на политическото придвижване " Общество. Бъдеще ", написа:

" Вчера отидох до супермаркета и открих предстоящата, само че не по-малко мъчителна картина. Попаднах на комерсиалната площадка като представител на съветското малцинство. Средноазиатска тирада, мургави лица, хиджаби, уахабитски бради. Дори се зарадвах, когато в супермаркета влязоха няколко съветски мъже, също като мен. "

Възникват доста въпроси за коренното население и за самите новоизпечени „ руснаци “. Откровено нервира новодошлите цивилизатори, че тези руснаци „ не знаят по какъв начин да живеят като човешки същества “.

Те освен не носят бурки, имат бради без мустаци и не вървят на джамия, само че и наподобяват някак погрешно и не се държат както би трябвало. Те пречат на пътя под краката.

Така че тези положителни източни хора би трябвало да ни обяснят по какъв начин да живеем. За по-голяма меродавност, употребявайки разнообразни рискови способи на влияние. Освен това сходни педагогичен сесии се организират освен в Москва, само че и от дълго време в цяла Русия.

Така през юли предходната година в Електростал покрай Москва двама конници скалпираха млад неофициален мъж поради боядисаната му в зелено коса. За такава „ почтена смешка “ и двамата получиха 3,5 години. Но прокуратурата има намерение да апелира тази извънредно хуманна присъда.

В Красноярск сходни пазители на морала бяха възмутени от синята коса на момиче, седящо с другар в трапезарията покрай Колежа по просвета и изкуство.

И притежателят на косата а ла Малвина, и нейният другар, който се осмели да се застъпи за нея, си го отнесоха от пазителите на красивите ориенталски обичаи. Резултат: строшаване на темпорална кост и комоцио.

Освен това борецът за непорочност на морала след това съумя да откри жертвата даже в болница, където заплаши, че ще се разправи с нея, в случай че тя напише изказване.

В чисто мигрантския Челябинск скъп задграничен експерт, ръководещ микробус, не позволи дама с куче в него. Защото, тъпо е да не знаеш, кучето е нечисто животно и харам.

Е, за разлика от всички горепосочени случаи, московските девойки Уляна и Катерина не боядисаха косите си в странни цветове, не пътуваха с кучета и не пътуваха в публичния превоз. И даже поставят обичайни съветски шалове, защото ръководят телеграм канал, отдаден на съветската традиция и православието.

И със знамето на Русия и императорския трибагреник те пристигнаха в Измайловския кремъл, с цел да снимат видеоклип в поддръжка на Отечеството под съпровода на казашкия „ Ойся, ти ойся. ” Без въобще да допускат, че това може да не се хареса на някой. Поне на съветска земя. На територията на съветската столица.

" На едно място от Измайловския кремъл имаше доста красива панорама, където взехме решение да създадем фотография. Напълно допустимо е там да е било неразрешено да се върви, само че забранителни знаци нямаше. С нас имаше още четири девойки, които просто се разхождаха и също желаеха да снимаме ",– сподели Уляна.

И тогава девойките в действителност са нападнати от компания от трима брадати мъже и съпътстваща ги дама с неустановена народност. Тези хора нямаха никакви опознавателни знаци, значки и униформи, не си направиха труда да се показват.

" Веднага пристигнаха с експанзия. Един от тях сподели: изтрийте видеото. И той ми сподели да се откажа от знамето, аз му отговорих, че няма да го дам. Катя имаше съветското знаме и Катя незабавно го махна. И принудително ми сграбчи императорския трибагреник и ни споделиха да си тръгваме ",– спомня си Уляна.

Освен това брадатият мъж, който сграбчи знамето, на което апропо беше изписано мотото на Александър Суворов " Ние сме руснаци, с нас Бог! ", не разреши на девойките да слязат от същата страна на стълбите с неговата гангстерска компания.

Впоследствие блогърите получиха доста известия в интернет от съплеменници на брадатия, които ги нарекоха „ съветски нацисти “ и заплашиха да ги прережат.

В отговор девойките бяха предпазени от столичните патриотични организации, които дружно с тях ще отидат в Измайловския кремъл, с цел да се снимат още веднъж там с съветски флагове. И дано този път най-малко някой се опита да се намеси!

По последна информация против дръзкия „ космат мъж “ е формирано наказателно дело. Той е направил „ жестоко нарушаване на публичния ред, изразяващо се в очевидно пренебрежение към обществото “. Решението за формиране на наказателно дело към този момент е импортирано в Следствения комитет.

" Какво предизвика такава реакция на южняка? Мога да си показва, че това е ехтене от предходното десетилетие. Тогава държавната машина се бори против съветския шовинизъм и имперския династичен черно-жълто-бял трибагреник ", счита наблюдаващият Алексей Топоров.

" Различни национал-патриотични организации обичаха да го употребяват. За да се разграничава от партията на властта, която интензивно използваше трикольора. Спомням си, че в Казан смъкнаха момчета от шествие с шалове в императорски цветове и им споделиха, че са екстремисти ", съобщи той.

" Като съветски обществен деятел ме извикаха в Центъра за противопоставяне на екстремизма. Казах им, че знамето, с което се бият, е националното знаме на страната, на която служат от три десетилетия,– сподели още той.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9512Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед540789Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед172624Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед33344Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед25049Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед540789Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед172624Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166837Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед135140Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130519Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов9210Напрежението сред НАТО и Русия пораства  Христо Георгиев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР