Москва ще счита всеки ход на Великобритания за разполагане на

...
Москва ще счита всеки ход на Великобритания за разполагане на
Коментари Харесай

Русия предупреди арогантните британци да не изпращат войски в Украйна

Москва ще смята всеки ход на Англия за разполагане на боен контингент в Украйна за оповестяване на война против Русия. За това предизвести някогашният съветски президент и сегашен заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от " Ройтерс ".

Изказването му беше във връзка визитата на откъдето той разгласи нарастване на военното финансиране в помощ на Украйна , с цел да закупи нови бойни дронове.

" Надявам се, че нашите безконечни врагове - арогантните британци - схващат, че разполагането на формален боен контингент в Украйна би било оповестяване на война против страната ни ", написа Медведев в " Телеграм ".
 Украйна и Англия подписаха съглашение за сигурност
Украйна и Англия подписаха съглашение за сигурност

То ще остане в действие, до момента в който Украйна се причисли към НАТО

Медведев, чиито чести и груби обществени изказвания съгласно дипломатите са знак за ястребово мислене на върха на Кремъл, попита и по какъв начин би се почувствала западната общност, в случай че делегацията на Сунак попадне под обстрел от касетъчни муниции в центъра на Киев - нещо, което по негови думи неотдавна се е случило с

Белгород, в южната част на Русия, се намира покрай украинската граница и през последните месеци беше обект на украински офанзиви с ракети и дронове.

При визирания от Медведев случай от 30 декември, по информация на Русия, в това число две деца, а 111 са потърпевши при " разхвърлян " украински удар с потребление на касетъчни бомби.

Украинският информативен бюлетин РБК-Украйна се базира на анонимни източници, съгласно които украинските сили са насочили огън по военни цели в Белгород в отговор на масираната съветска бомбардировка против украински градове предходния ден.

Докато беше президент в интервала 2008-2012 година, Медведев се представяше като демократичен реформатор. Сега обаче той се трансформира в един от най-яростните антизападно настроени ястреби на Кремъл.
 Медведев: Хвърлихме половин милион бойци против Украйна
Медведев: Хвърлихме половин милион бойци против Украйна

80 000 са били доброволците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР