Москва. Руската Тамбовска област (в южната част на страната -

...
Москва. Руската Тамбовска област (в южната част на страната -
Коментари Харесай

Представители на България планират да организират съвместно производство с индустриалци в руския град Тамбов

Москва. Руската Тамбовска област (в южната част на страната - бел. ред.) е посетена от представители на българската индустрия, които разискаха със своите локални сътрудници план за основаване на взаимно дружество по производството на товарна техника, предава интернет-сайтът на Тамбовска област.
Посещението на българските гости е проведен от Центъра за съгласуваност на бизнеса на Тамбовска област, която оказва поддръжка на локалните дребни и междинни бизнесмени. Проектът за основаването на взаимно дружество за производството на товарно-подемна техника е разискван с районното поделение на „ Съюза на машиностроителите на Русия “. Според експертите индустриалният пазар през днешния ден диктува нуждата да се основават сходни предприятия.
Сътрудничеството се преглежда с фирмите „ Балканкар Рекорд “ и „ Апекс Рекорд “. Ще бъдат прегледани терени за основаването на бъдещото взаимно произвеждане. Според представителите на България ги притеглят локалните грамотни механически фрагменти и високия капацитет за развиване на индустриалната база в района.
Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР