Москва разполага с различни военнотехнически варианти за отговор на заплахите,

...
Москва разполага с различни военнотехнически варианти за отговор на заплахите,
Коментари Харесай

Русия: Разполагаме с различни военнотехнически варианти за отговор на НАТО

Москва разполага с разнообразни военнотехнически разновидности за отговор на заканите, произлизащи от НАТО. Това съобщи пред публицисти заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Александър Грушко в коридорите на Евразийския стопански конгрес, съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
„ Не можем да пренебрегваме това, което НАТО прави през днешния ден. Провеждат се най-мащабните военни учения от времето на Студената война – „ Единен тризъбец “. За нас няма никакви подозрения, че тези учения имат антируска устременост, длъжни сме да отразим това в нашите военни проекти. Хубаво е, че в последните години бе отделено внимание на укрепването на военния капацитет. Русия разполага с разнообразни разновидности за най-оптимален военнотехнически отговор на закани “, акцентира съветският посланик.
Припомняме, че към 50 000 бойци от страните членки на НАТО стартират през днешния ден най-мащабните военни учения на западния защитителен съюз от края на Студената война насам. Русия към този момент ги дефинира като зрелищна проява на мощ.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР