Москва не възнамерява да отстъпва от вече обявената си позиция

...
Москва не възнамерява да отстъпва от вече обявената си позиция
Коментари Харесай

Срещата Русия-САЩ: Москва обяви, че няма да отстъпи

Москва не има намерение да отстъпва от към този момент оповестената си позиция по време на договарянията с Вашингтон по отношение на гаранциите за сигурност. Това разгласи съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков в ефира на телевизия „ Първи канал “.

„ За взаимни отстъпки би трябвало да се приготви американската страна. Русия пристигна тук с ясна позиция, която съдържа редица детайли, съгласно мен, изцяло разбираеми и дефинирани толкоз съответно, в това число на най-високо равнище, че отклоняване от нашите параметри просто е невероятно да има “, съобщи той.
Русия работи с сопа и морков за предстоящ контракт за гаранции за сигурност със Съединени американски щати
Предварителната част от договарянията сред Москва и Вашингтон по отношение на гаранциите за сигурност мина чудесно. Това съобщи съветският замест...
Прочети повече
По думите му диалогът е бил сложен, само че настоятелен. Руският посланик акцентира, че Москва е подготвена да изслуша позицията на Съединени американски щати, само че градивен разговор е вероятен единствено в подтекста на преразглеждане на решенията от срещата на върха в Будапеща за бъдещето на Украйна и Грузия в НАТО.

Руско-американските договаряния започнаха тази заран в Женева в закрит формат на територията на Постоянното посланичество на Съединени американски щати към офиса на Организация на обединените нации. 

Начело на съветската делегация са заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков и заместник-министърът на защитата Александър Фомин, а от американска страна - първият заместник-държавен секретар Уенди Шърман.

 
Путин: Съединени американски щати стоят с ракети на прага ни, по какъв начин биха реагирали, в случай че го създадем ние?
" Ние ясно декларирахме, че разширението на НАТО на изток е недопустимо. Съединени американски щати стоят с ракети на прага на страната ни. Как биха реагирали аме...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР