Москва. Министърът на туризма Николина Ангелкова откри българския щанд на

...
Москва. Министърът на туризма Николина Ангелкова откри българския щанд на
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова откри българския щанд на международното изложение „Интурмаркет“ в Москва

Москва. Министърът на туризма Николина Ангелкова откри българския щанд на интернационалното туристическо ревю за експерти “Интурмаркет “. Това оповестиха от пресцентъра на министерството . Форумът се организира в интервала сред 10- 12 март в Москва за 13-а поредна година.
България се показва на интернационалната борса с народен щанд на повърхност от 100 кв метра. Заедно с Министерството на туризма съизложители са български общини и представители на бизнеса. Основен фокус в представянето на страната са опциите за морски, културно-исторически и бланео-, СПА и уелнес туризъм. Това са най-търсените пътувания за съветските в България, означи министър Ангелкова. И добави, че за страната ни представянето на туристическата борса е извънредно значимо, тъй като Русия е измежду топ пазарите за задгранични визити.
Посетителите на националния щанд ще имат опция да опитат обичайни ястия, да видят присъщи занаяти и детайли от фолклора ни. Предвидена е дегустация на присъщи артикули от разложкия край. Посетителите ще могат да опитат и качествени български виновност. Атрактивна група от с. Горно Драглище ще създава „ Пушета “ от прежда, ще пресъздава достоверни български традиции. По време на ревютата ще има осъществяване на български национални песни и танци.
Тази година дружно с България на „ Интурмаркет “ ще вземат участие над 1 400 изложители от над 130 страни и всички съветски райони и национални туристически представителства. Очакват се над 74 хиляди гости.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР