Мощно торнадо удари Палм Бийч Гардънс в Южна Флорида (САЩ)

...
Мощно торнадо удари Палм Бийч Гардънс в Южна Флорида (САЩ)
Коментари Харесай

Мощно торнадо удари Палм Бийч

Мощно торнадо удари Палм Бийч Гардънс в Южна Флорида (САЩ) през уикенда, причинявайки безпорядък и огромни опустошения, в това число обръщайки коли по автомагистрала.

Видео снима отблъскващ миг, когато поради стихията автомобил полетя във въздуха, преди да се разбие на асфалта, показвайки силата на природата в най-мощния ѝ тип.

Кадрите са записани от писателката Дафне Николопулос, която ги показа в профила си в Instagram. Тя беше един от тези хора, които се оказаха в капан в колите си на пътя, когато торнадото удари минути, откакто получиха предизвестие на телефоните си, написа Automedia.bg.

Николопулос разказва прекарването като апокалиптично, защото е очевидец на " проблясъци от светлина, падащи дървета и коли, вдигани от вятъра като играчки ".

Торнадото EF-2 с оптималната скорост напразно 209 км/ч и диаметър четвърт миля (402 м) се е насочвало на североизток, съгласно Националната метеорологична работа. След към 11 минути торнадото се разсея, оставяйки след себе си 4,8-километров сектор от опустошения.

Противопожарната и избавителна работа не оповестява за жертви, само че мощните ветрове нанесоха обилни вреди в региона. Дървета и стълбове бяха повалени, покриви бяха развалени, постройките претърпяха вреди, а пътищата бяха осеяни с парчета. Друго видео, оповестено от АВС7, демонстрира купчина коли на паркинг пред жилищен комплекс в Palm Beach Gardens.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР