Мощно средство за регенерация на хрущяла Всеки, който е изпробвал тази

...
Мощно средство за регенерация на хрущяла
Всеки, който е изпробвал тази
Коментари Харесай

Смес от 4 билки: Мощно средство за регенерация на хрущяла

Мощно средство за регенерация на хрущяла

Всеки, който е тествал тази рецепта, твърди, че в границите на първата седмица стартира да вижда доста понижаване на болката!

Днес, доста постоянно, хората страдат от ставни болести, без значение дали са колене, проблеми с бедрата, лактите, всичко това е обвързвано с нашия витален цикъл.

Не забравяйте, че болката не се появява внезапно, а ние би трябвало да се грижим за себе си постоянно. Днес ще приказваме за естествените средства, които оказват помощ за попречване, битка и унищожаване на тези проблеми.

Лекарите предлагат потреблението на болкоуспокояващи и други лекарства, с цел да спре болката, само че постоянно по-ефективно и по-здравословно е да употребявате естествени средства, които могат да се борят с заболяването, да предотвратяват доста други заболявания и оказват помощ на тялото ни да бъде крепко.

Основната съставна част на това естествено лекарство е ментата, която съдържа огромен брой витамини и минерали, които ще подобрят положението на ставите и освен!

Нашите предшественици са употребявали ментата по разнообразни способи, с цел да подобрят общото си здраве.

Най-доброто при ментата, е че в допълнение към облекчение на болката в ставите, съставките й работят бързо в тялото, което се дължи на нейните антиоксидантни, противовъзпалителни и освежаващи свойства, както и на огромния брой витамини и минерали.

Всички тези съставни елементи укрепват имунната система и предотвратяват дискомфорта на стомаха, червата и даже развиването на ракови кафези.

Необходими съставки:

1 литър вода
1 чаена лъжичка мащерка
1 супена лъжижа лютива мента
1 чаена лъжичка култивиран чай
1 чаена лъжичка розмарин

Сложете всички билки в термос и залейте с 1 литър вряла вода, оставете да престоят за 20-25 минути, охладете и прецедете.

Тази напитка се предлага да се употребява всеки ден на празен корем и преди лягане за един месец.

Не забравяйте, че потреблението на тази рецепта би трябвало да бъде комбинирано с вярно хранене, т.е. би трябвало да избягвате храни, богати на мазнини и захар, алкохол и рафинирани храни.

От друга страна, значимо е да се подчертае, че физическата интензивност би трябвало да бъде допустимо най-лека, да се опитате да не качвате килограми и да поддържате обикновено тегло.

Надяваме се, че тази информация ще бъде доста потребна за вас и вашето здраве ще се усъвършенства доста!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР