Мощна спецоперация срещу гонките проведе пловдивската полиция. Тя е реализирана

...
Мощна спецоперация срещу гонките проведе пловдивската полиция. Тя е реализирана
Коментари Харесай

Полицията с мощна акция срещу гонките и дрифтовете в Пловдив

Мощна спецоперация против гонките организира пловдивската полиция. Тя е осъществена от 21 часа в събота до 01.00 часа в неделя по предписание на шефа на Министерство на вътрешните работи в града под тепетата ст. комисар Георги Чергов. Участие са взели екипи на секторите „ Пътна полиция “ и „ Специализирани полицейски сили “, Първо и Пето районни ръководства.

Засилените инспекции са били ориентирани против хулигански прояви на пътното платно, измежду които дрифтиране и присъединяване в гонки.  Контролът е обхванал и мотористите, за които в последно време в полицията започнаха да постъпват сигнали, че смущават нощната тишина със мощен звук на мотори.

В резултат на бързата интервенция на автопатрул, който към 22.30 часа в събота осъществявал активността си на  територията на „ Тракия “, е преустановен дрифт с кола. Последвалата инспекция посочила, че причинител на рисковите маневри е 23-годишен юноша, на който е формиран акт за нарушаване, написа Марица. 

Междувременно на избрана локация на пътя сред Пловдив и Асеновград, известна като желано място за срещи на участници в нерегламентирани надпревари, чиновниците се насочили към събрала се огромна група водачи, които обаче незабавно се разотишли.

По време на интервенцията екипите са ревизирали общо 81 МПС и 73 души. За установени нарушавания на пътните правила са формирани 5 акта и 21 санкции с фиш.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР