Мощна подкрепа от стотици врачани получи за пореден път кандидатът

...
Мощна подкрепа от стотици врачани получи за пореден път кандидатът
Коментари Харесай

Каракачанов и стотици врачани подкрепиха Красимир Богданов

Мощна поддръжка от стотици врачани получи за следващ път претендентът за кмет на община Враца Красимир Богданов. В града под Околчица дойде и вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.
„ Местната власт е по-голям фактор за хората даже и от Народното събрание. Изберете за кмет Красимир Богданов, който в годините е потвърдил качествата си и може да усъвършенства живота на вас - хората. От вашия избор зависи дали ще имате работеща администрация, безвъзмездни детски градини и по-добро бъдеще във Враца “, заяви Каракачанов. Той пожела триумф и на хората включени в листата на Вътрешна македонска революционна организация и претендентите за кметове.
„ Програмата ни за ръководство на община Враца е най-хубавата и най-задълбочената. Когато печеля изборите на 27 октомври ще отговоря на всички упования за устойчиво и дейно ръководство в полза на хората. Ще предложа неприкритост и почтеност. Разчитам на своя опит и познания за това, че мога да бъда по-добрият кмет на община Враца “, сподели Красимир Богданов.
Приветствия към претендентите на Вътрешна македонска революционна организация насочиха националният представител от НФСБ Росен Живков и Председателят на Националното съдружие на клубовете на запасното войнство „ За достойнството на пагона “ ген. Петър Илиев.
Вътрешна македонска революционна организация взе участие в изборите с поддръжката на още 7 политически обединения. За претендента за кмет Красимир Богданов и листата за общински съветници може да гласувате с номер 34 в интегралната бюлетина.
Красимир Богданов насочи апел към врачани:
Уважаеми съграждани,
Враца е нашия дом! Резервен нямаме! Всички нас ни интересува какво бъдеще чака децата ни. Местната власт не е място за опълчване и политически битки. Проблемите при всяко ръководство си остават едни и същи, и чакат своето решение. Затова залагаме на приемствеността, традициите, грижата и уважението към всеки врачанин. Основавайки се на правилата - разцвет, сигурност, национализъм, поемаме пред вас уговорката за осъществяването на горепосочените управнически хрумвания. Сигурни сме, че посредством тях можем да възродим стопанската система, да спрем отлива на хиляди хора в дейна възраст и да съхраним гордия врачански дух!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР