Моргайн Фрийман ще влезе в образа на бившия американски държавен

...
Моргайн Фрийман ще влезе в образа на бившия американски държавен
Коментари Харесай

Морган Фрийман ще влезе в обувките на политика Колин Пауъл

Моргайн Фрийман ще влезе в облика на някогашния американски държавен секретар Колин Пауъл в нов биографичен филм, който ще се концентрира върху времето, прекарано на поста.
 
По информация на онлайн изданието на сп. " Вараяти " лентата с присъединяване на 80-годишният Фрийман ще се споделя " Пауъл ".
 
Филмът ще прегледа мандата на държавния секретар по времето на републиканския президент Джордж Буш-син , който продължава от 2001 година до 2005 година В него, с изключение на елементи от кариерата му, ще бъде пресъздадена и паметната му тирада пред Общото заседание на Организация на обединените нации от 2003 година, с която той упорства за отстраняването от власт на иракския деспот Садам Хюсеин, след появяването на известия, че неговите сили създават нуклеарно оръжие.
 
 Guliver/Getty Images

Фрийман ще работи по кино лентата дружно с режисьора Реджиналд Хъдлин. Автор на сюжета е Ед Уитуърт.

Следващата година ще се окаже натоварена за артиста, защото с изключение на в " Пауъл ", той ще вземе присъединяване и в игралния филм " The Nutcracker and the Four Realms " по приказката " Лешникотрошачката и царят на мишките " от немския публицист Е.Т.А. Хофман.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР