Монца записа пети пореден мач без загуба, след като завърши

...
Монца записа пети пореден мач без загуба, след като завърши
Коментари Харесай

Монца продължава добрата серия

Монца записа пети следващ мач без загуба, откакто приключи 1:1 при гостуването си на Торино. Двата тима са с идентичен брой точки в средата на класирането. Амалдо Санабрия откри резултата в интерес на домакините при започване на второто полувреме, а резервата Джанлука Капрари изравни четири минути преди края. Българският национал Валентин Антов не влезе в игра.

Тимът на Рафаеле Паладино започва по-активно и Патрик Чурия на два пъти тества Милинкович-Савич. В 36-ата минута Торино стигна до гол, само че той бе анулиран след разглеждане с ВАР заради игра с ръка на Санабрия. Вратарят на гостите Ди Грегорио се изяви с фантастично избавяне след удар на Войвода, а по-късно се оправи и с опит от близко на Ладзаро.

29 секунди след почивката Торо поведе след пробив на Санабрия, който навлезе във вътрешността и прати топката в мрежата през море от крайници. Постепенно Монца се оттърси от шока от ранния за втората част гол и взе самодейността. След като сътвориха някои благоприятни условия, гостите изравниха в 86-ата минута след отлична композиция, предходна през Песина и Петаня, който откри Капрари.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР