Монтана победи с 1:0 ЦСКА 1948 в първи двубой от

...
Монтана победи с 1:0 ЦСКА 1948 в първи двубой от
Коментари Харесай

Монтана разклати мястото на ЦСКА 1948 в топ 6

Монтана победи с 1:0 ЦСКА 1948 в първи дуел от 18-ия кръг на efbet Лига. Гола вкара Тони Тасев от дузпа в 22-ата минута. От 61-ата минута домакините играха с 10 души, откакто Сергей Георгиев бе изпъден за втори жълт картон. Загубата край Огоста разклати мястото на "червените " в топ 6, а в идващия кръг тимът играе против Левски.

Гостите влязоха по-добре в мача и диктуваха играта в първия четвърт час. На два пъти стигнаха и до отлични благоприятни условия в наказателното поле на Монтана, само че не съумяха да ги завършат по най-хубавия метод. В 15-ата минута футболистите на Атанас Атанасов изненадващо можеха да поведат при първата си рискова офанзива, само че бяха спряни от блестящата реакция на Даниел Наумов. Стражът на ЦСКА 1948 се разтегна оптимално и мазета топката в напречната греда след мощна тупалка на Давид Кики.

Това вдъхна самочувствие на домакините и те все по-често започнаха да се задържат в половината на "червените ". При една на пръв взор безобидна обстановка в 22-ата минута се стигна и до дузпа в интерес на Монтана. Тони Тасев с тил към вратата излизаше от наказателното поле, когато бе фаулиран от Георги Русев и реферът уточни бялата точка. Тасев бе праволинеен и с майсторски шут прати Наумов в противоположния ъгъл за 1:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР