Председателката на 50-ото Народно събрание Рая Назарян е имала съвсем

...
Председателката на 50-ото Народно събрание Рая Назарян е имала съвсем
Коментари Харесай

ХИТ СНИМКИ: Вижте Рая Назарян като млада брюнетка

Председателката на 50-ото Народно заседание Рая Назарян е имала напълно друг имидж единствено допреди няколко години. 39-годишната варненка е била забележителна брюнетка по времето, когато прохожда в юридическата специалност.

Мълвата твърди, че Рая е имала връзка с стилния необут и притежател на „ Денил “ Емил Арабаджиев. Никой от двамата обаче не удостоверява сходна информация. Двамата обаче сигурно имат фотоси дружно, правени към 2010 година, на които бъдещата политичка наподобява като същински фотомодел.

Назарян е родена на 16 септември 1985 година във Варна. Завършва междинното си обучение в локалната Хуманитарна гимназия „ Константин Преславски “. След това учи „ Право “ в Университета за национално и международно стопанство. Дипломира се като правист и от 2013 година е член на Софийската адвокатска гилдия. Работи в региона на облигационното, вещното, застрахователното, фамилното и наследствено право. Специалист е по медиация и извънсъдебно споразумяване на търговски и застрахователни разногласия.

Като юрист Назарян е водила делото на партия ГЕРБ против Бойко Рашков от Политическа партия, настояват осведомени. Процесуален представител е на Делян Добрев по желае на Илиян Василев против Добрев от 27.01.2023 година, с който Василев претендира за отплата за това, че над година и половина не е разполагал със средствата си поради наложения му запор по дело за клюка, заведено от Добрев.



Снимки: " Ретро "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР