Моника Валериева направо сияе от щастие с новия си любим.

...
Моника Валериева направо сияе от щастие с новия си любим.
Коментари Харесай

Моника Валериева сгодена за катарския милионер

Моника Валериева напряко сияе от благополучие с новия си обичан. Той не стопира да я обсипва с рози и всевъзможни скъпи дарове. На няколко пъти хубавицата се изфука с лъскавите си придобивки и не стопира да качва фотоси от арабските страни, в които гостува на новия си любим.

В елит средите интензивно се шушука кой е мистериозния милионер, чието сърце е завладяла Моника. Твърди се, че е арабски милионер и точно за това Валериева прекарва толкоз време в Дубай.

Последната фотография, която плеймейтката качи е с голям букет от над 500 рози. Посланието към фотографията е “Обещавам ти да те обичам като никой различен на света”. Това незабавно наведе на мисълта за възможен годеж.

Коментарите на Велина Узунова и Чавдар Иванов, които са близки другари на Моника, издават, че няма подозрение какво се случва в живота на сексбомбата… а точно годеж. Велина е пуснала емотиконки с пръстени, а Чавдар непосредствено е честитил на Моника годежа.

Моника в никакъв случай не е показвала мъжете си и ревностно крие лицата им. Тя твърди, че го прави поради хорската завист и злоба, които не желае да я застигат.

Източник: Спортал
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР