Моника Симеонова е носителка на титлата Мис Футболно коте 2022. Изкусителната

...
Моника Симеонова е носителка на титлата Мис Футболно коте 2022.
Изкусителната
Коментари Харесай

Страстната Моника спечели конкурса Фтболно коте

Моника Симеонова е носителка на купата Мис Футболно коте 2022.

Изкусителната руса кореспондентка на Българска национална телевизия отвя конкуренцията в онлайн гласоподаване за най-секси кореспондентка, мобилизирана да отразява международното състезание по футбол в Катар.

Интернет допитването, в което се включиха хиляди гласуващи, беше проведено от фейсбук страницата " Коментаторски клишета ".

Моника изрично сграбчва успеха, като събира повече избор от общите гласове на девойките на второ и трето място. Сребърният орден остава за Андреа Банда Банда, която беше трансферирана от предаването " На кафе " на Гала към спортното студио на Българска национална телевизия, а бронзът отива за Лилия Мустакова от Нова телевизия.

В гласуването вземат участие още някогашната съдийка Павлета Рашкова и репортерката Валерия Видева, които не съумяха да съберат задоволително гласове, с цел да се качат на почетната стълбичка.

От фейсбук страницата споделят, че Петър Василев – Петела изрично печели в конкуренцията за най-хубав коментатор и това ги окуражи да изберат на красивото футболно коте, писа " България Днес ".

Винаги усмихнатата русокоска Моника доби страхотна известност по време на репортажите си от Катар, където отразява мачовете от международното състезание по футбол. Журналистката ни придвижва в атмосферата на арабската страна и се слива с палитрата от разнородни почитатели на стадионите. Любимката на феновете ще разочарова мъжката част от аудиторията, която й е хвърлила око. Моника е съществено обвързана. Нейният другар се споделя Йоан Димитров и е част от националния тим на България по битка.
Източник: hotarena.net
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР