Моника Александрова e по-известна в социалните мрежи като teen mom

...
Моника Александрова e по-известна в социалните мрежи като teen mom
Коментари Харесай

Да забременееш на 15 - историята на една нетипична българска тийнейджърка

Моника Александрова e по-известна в обществените мрежи като „ teen mom ” на дребния Алекс. В момента тя е на 18 години и е към този момент приключила 12 клас.

Когато е единствено на 15 години забременява и споделя за това намерено в своя профил в обществените мрежи. Самата тя споделя, че първичната ѝ реакция, когато схванала, че е бременна, е била на цялостно благополучие.

" Сигурно ще е потрес за доста хора, само че аз се зарадвах, в мен пристигна едно благополучие " – споделя Моника през 2022 година като гост в рубриката „ Новите известни ” по NOVA –  " След това се тормозих по какъв начин ще реагират родителите ми, тъй като не е нещо общоприето. "

Забавления с Анди ❤️

Родители ѝ били сюрпризирани, само че въпреки всичко приели умерено новината и споделили, че ще поддържат всяко нейно решение.

Моника не е само тийн мама, само че и инфлунесър в обществените мрежи. Профилът ѝ в TikTok има над 280 хил. почитатели и над 17 милиона лайкове. Решава да показа с всички свои почитатели и новината за бременността.

" Обществото съди прекомерно доста, а истината е, че има доста девойки като мен, на които им се случва да родят рано ", споделя още Моника.

Какво още описа Моника за фантазиите си и злобарите в интернет, вижте във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР