money.bgВ полунощ на 20 декември 2017 г. хотелът Trump SoHo

...
money.bgВ полунощ на 20 декември 2017 г. хотелът Trump SoHo
Коментари Харесай

Хотелът Trump SoHo се бореше за оцеляването си. Решението бе просто да смени името си

money.bg

В среднощ на 20 декември 2017 година хотелът Trump SoHo New York остана в историята. Но лампите по този начин и не изгаснаха, а вратите останаха отворени. Вместо това проектираният от David Rockwell хотел просто си смени името, споделя Bloomberg.

Когато гостите му се разсъниха на 21 декември, те станаха първите, нощували в Dominick.

В годината след промяната на името съвсем нищо не се промения. Да, в спа-центърът към този момент получавате артикули от Detox & Glow, вместо от Ivanka`s Choise, само че лобито остава непроменено; ресторанът, затворен от дълго време поради слаба посещаемост, не отваря врати; стаите остават същите. Дори по-голямата част от личния състав остава на работа.

Но бизнесът се трансформира радикално. На фона на забавящи се или стагниращи доходи и посещаемост, приходите на Dominick от стая се повишават с над 20 % спрямо едвам 2 % при съперниците. Броят на нощувките през 2018 година се усилва с цели 7 000 по отношение на миналата година.

 Снимка 410101

Източник: Dominick

Какво значение има името?

" Често единствено смяната на името не е задоволително, с цел да съживиш бизнеса ", споделя Гесина Гудехус-Витерн, шеф на IpsosStrategy3. Ако има проблем със самия артикул, промяната на името няма да промени нищо. Mondrian SoHo, директен съперник на Dominick, продължава да страда след банкрута, новия притежател и новото име - NoMo SoHo.

" Но в случай че казусът е в самото име, решението може да е просто ". Гудехус-Витерн счита, че точно това е казусът с Dominick. " Без значение каква е вашата позиция, едно нещо, което сигурно всички желаят, е да си починат от политиката. Ако сте в града по бизнес, желаете да оставите политиката настрани. А в случай че мненията на Тръмп не съответстват с вашите, сигурно не желаете да се отбележите в обществените мрежи в хотел, който носи името му ", споделя тя.

Демократи, републиканци и безпартийни - всички имат елементарно опрощение да отседнат където и да е било другаде.

Самият артикул в никакъв случай не е бил спорен - стаите в хотела са измежду най-големите измежду съперниците, а цените са положителни. Благодарение на хитрата приложимост на някои " дупки " що се отнася до наредбите за зониране, хотелът се извисява надалеч над земята, предоставяйки прелестни гледки.

" Ако търсите пространно място в центъра, където може да се чувствате комфортно за цяла седмица, това е съвършеният хотел ", споделя Джак Езон, създател и ръководещ сътрудник в Embark. Перфектният хотел, само че с неприятно име. " Седем от осем пъти хората споделят: " Няма да отседна в хотел с името на Тръмп ", когато го предложа ", споделя той. Един подобен образец е ЛеБрон Джеймс, който постоянно отсядал там дружно с играчите от тима му поради по-дългите кревати. Сега, споделя Езон, тези хора се връщат в хотела поради новото име.

Dominick не е изолиран случай. Подобна история се разигра и в Торонто, където името Trump падна от името на хотел на 18 юли 2017 година и в този момент приема посетители като St Regis, един от най-престижните марки на Marriott. Генералният управител Тим Терсейра, без да дава точни статистики, споделя, че вижда покачване на приходите от стая.

И двата хотела резервират предходните си притежатели, които е трябвало да платят санкция за преустановяване на лиценза с Trump Organization.

 Снимка 410100

Източник: Dominick

Историята им е радикално друга от тази на Trump International Hotel във Вашингтон, където политиката е всичко. Той е толкоз известен измежду републиканците и задграничните посетители, че към този момент има две каузи по обвинявания за нарушаване на уговорка в Конституцията, обвързвана със възбрана формалните лица да получават дарове и пари от представители на ръководството на непозната страна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР