Монахинята, която се превърна в сензация, след като спечели италианската

...
Монахинята, която се превърна в сензация, след като спечели италианската
Коментари Харесай

Италианската монахиня бунтарка, за която всички говорят

Монахинята, която се трансформира в сензация, откакто завоюва италианската версия на " Гласът ", още веднъж смая телевизионните фенове, откакто разгласи, че се е отказала от кариерата си на певица и в този момент е сервитьорка в Испания. Сестра Кристина Скуча от Сицилия шокира съдиите, в това число починалата Рафаела Кара, по време на прослушването на сляпо за шоуто през 2014 година, представяйки възторжено осъществяване на хитовата ария " No One " на Алиша Кийс.

След като разбра, че невероятният глас принадлежи на монахиня, Кара, която умря предходната година, сподели: " Не можех да приказвам няколко минути. " Скуча, която по това време беше измежду монахините в манастира на сестрите урсулинки на Светото семейство в Милано, завоюва шоуто с осъществяването си на " What a Feeling ", тематичната ария от кино лентата " Флашданс ". По-късно тя продуцира албум, който дава на папа Франциск. В него влючва кавър версия на " Like a Virgin " на Мадона.

Талантът й даже притегля похвали от някои италиански кардинали, само че осем години по-късно Скуча, в този момент на 34 години, разгласи в италианско токшоу преди броени дни, че към този момент не е монахиня.

С високи токчета и червен костюм с панталон, с пиърсинг на носа и дълга тъмна коса, развяваща се свободно, тя сподели в предаването Verissimo: " Вярвам, че би трябвало самоуверено да слушате сърцето си. Промяната е знак за еволюция, само че постоянно е страшна, тъй като е по-лесно човек да се закотви към сигурността си, вместо да се съмнява. Има ли вярно или неверно? "

Скуча изясни, че напускането на монашеството - решение, което психолог й оказва помощ да вземе - не значи, че се е отрекла от вярата си и че не продължава да преследва фантазията си за кариера в музиката. " Избрах да последвам сърцето си, без да мисля какво биха споделили хората за мен ", прибавя тя.

" Подложих на тестване вярата си и се притеснявах да не свърша под някой мост, постоянно повтарях това на моя психолог. " Скуча признава, че в този момент се усеща прелестно - живее " с усмивка " в Испания, където работи като сервитьорка.

Въпреки че група монахини бяха зад кулисите по време на прослушването на Скуча за " Гласът на Италия " и присъединяване й в състезанието беше подкрепено от нейната настоятелка, тя се сблъска с остри рецензии от по-традиционните фракции на италианската католическа черква, изключително когато пусна " Like a Virgin ". Песента беше разказана от италианската работа за религиозна информация като " безразсъдна и пресметната комерсиална интервенция ".

" Кристина стана доста известна. Тя получаваше позвънявания от цялостен ​​свят, само че също и някои рецензии, които евентуално малко я объркаха ", цитират източник от църквата от The Guardian. " Напускането ѝ беше нейно лично решение. След като се появяваш толкоз доста по малкия екран, може би малко губиш ориентировка. Тя беше млада и под огромно напрежение ", допълват още от църквата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР