Момичето учело в ЮЗУ Неофит Рилски за медицинска сестра. След

...
Момичето учело в ЮЗУ Неофит Рилски за медицинска сестра. След
Коментари Харесай

България Замлъкна В Траур И Гняв. Ето Кое Е Убитото На Пешеходна Пътека Момиче. Снимки

Момичето учело в ЮЗУ " Неофит Рилски " за здравна сестра. След като приключило гимназия в Белица, била признато да учи висше обучение с триумф 5,64, заяви в. " 24 часа ".

Фатиме е била пометена от 20-тонен МАН, претрупан с пясък, до момента в който към 9 часа отивала за лекции и пресичала улица до студентските общежития.



Шофьорът на камиона - 53-годишният Илия Шопов, е арестуван, само че по-късно е откаран в болница, защото изпаднал в потрес. Тестът с дрегер и кръвната проба са посочили, че мъжът, който работел във компания в Симитли, не е използвал алкохол. Тепърва експертиза ще откри с каква скорост се е движел, конфискувани са и камери за наблюдаване в региона.

Местните хора обаче към този момент разясниха, че кръстовището е извънредно рисково, тъй като няма добра видимост, и поради това доста пъти са подавали сигнали. Реакция от локалните управляващи обаче по този начин и не последвала.

Директорът на полицията в Благоевград комисар Николай Хаджиев разяснява пред " Инфомрежа ":

" Както виждате, има обозначени пешеходни пътеки, има знаци, има и полицейски надзор, който се осъщестява всекидневно, само че за жал се случват и такива произшествия ".

Състудентки на Фатиме обаче подчертаха, че тя не е познавала добре града и не е била привикнала с натоварения трафик.

В родното село на момичето - Дагоново, всички са потресени от нещастието. Баща й Салих Колашов е преподавател по физика в учебното заведение в Белица и някогашен кандидат-кмет на селото. Той научил страшната вест, до момента в който преподавал в час. В същото учебно заведение учи е по-малкият брат на Фатиме - Али. Учениците бяха разпуснати поради случилото се, заяви " Струма ".

Снощи 19-годишното момиче било със свои състудентки в общежитието. Последната фотография, която е разгласило във Facebook, е от красивия залез над града.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР