Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика чакат с трепет и

...
Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика чакат с трепет и
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Момичетата чакат с нетърпение Световната купа в София

Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика чакат с боязън и голямо неспокойствие Световната купа в София. Надпреварата, която ще се организира от 26 до 28 март в " Арена Армеец " ще е първото огромно съревнование от 2019 година

Миналата година поради пандемията от COVID-19 календарът на международната гимнастика бе тотално изменен и грациите нямаха опция да се изявяват.

" Изключително доста се вълнуваме, това е първото съревнование от година и половина. С боязън и неспокойствие девойките чакат тази изява ", сподели в студиото на " 120 минути " треньорът на ансамбъла Весела Димитрова.
Снимка: Getty Images
Помощник на Димитрова е бронзовата медалистка от Рио де Жанейро Михаела Маевска. Маевска, която бе капитан на предходния ни отбор, показа, че към момента не се усеща изцяло подготвена да бъде старши-треньор, само че пък сега се учи от най-хубавата.

" Ние сме треньорски тандем, който се добавя взаимно ", безапелационна е Весела Димитрова.

Преди да поеме ансамбъла на България, Димитрова се занимаваше с грациите на Швейцария: " Върнах се, с цел да работя с българския народен тим. Това постоянно е било моя фантазия - да работя с българките. Тук се усещам на място ", сподели още Весела Димитрова.
Снимка: Lap.bg
Относно задачите на ансамбъла, тя добави, че е трансформирала в свои " съдружници " даже приятелите на девойките, тъй като " би трябвало да имам поддръжката от всички хора, които са свързани с тях, защото много постоянно те ще се оплакват от мен ".

" Сигурна съм, че с общи старания ще стигнем там, където би трябвало да бъдем ", приключи Димитрова.

От понеделник до петък, в пет следващи дни, в предаването " Преди обед ", може да гледате рубриката, отдадена на девойките от ансамбъла по художествена гимнастика.

" Различните 5 " демонстрира всяка една от гимнастичките в друга светлина. Авторът на рубриката Флорина Иванова ще ви приближи до персоналния свят на тима от " златни девойки ".

Ансамбълът, Боряна Калейн и Катрин Тасева са подготвили нови, по-сложни композиции, които може да гледате онлайн в каналите на bTV Media Group от 26 до 28 март! Световната купа по художествена гимнастика ще бъде излъчена директно по RING и на уеб страницата btvnovinite.bg в трите дни. Гледайте финалите на обособените уреди в неделя (28 март) директно и по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР