Момичетата от ансамбъла на България по художествена гимнастика изразиха съжаление,

...
Момичетата от ансамбъла на България по художествена гимнастика изразиха съжаление,
Коментари Харесай

Ансамбълът: Изпуснахме и двата си медала, но вече сме отбор

Момичетата от ансамбъла на България по художествена гимнастика показаха страдание, че не съумяха да завоюват медали в многобоя и на обособените уреди на Европейското състезание в Израел. Те приключиха със златно отличие в отборната конкуренция дружно с Боряна Калейн и Стилияна Николова.

В сегашния състав Женина Трашлиева, Вая Драганова, София Иванова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева и Камелия Петрова се състезават от към два месеца, само че даже и за толкоз малко време към този момент се усещат като тим.

Според експертите за ансамбъла ни престои блестящо бъдеще, а самият треньор Весела Димитрова към този момент загатна за доста усърдна работа и промени.

„ Може би през вчерашния ден ни беше по-силен ден, през днешния ден за жалост изпуснахме и двата си медала (във финалите – бел.ред.). Защото самоуверено мога да настоявам, че можехме да ги спечелим. Искам да кажа, че за дребното време, в което сме в този състав, ние към този момент се трансформираме в тим. Това може да ни бъде мотивация да работим по-усърдно “, показа Женина Трашлиева.

Тя не скри, че избира да се състезава в отбор, вместо като индивидуалистка.

„ Мога да кажа, че в ансамбъла е по-добре, имам поради, че е по-готино когато имаш хора към себе си. Но възприятието да си на огромен конгрес е уау “, сподели още Женина Трашлиева.

Другата ни състезателка от ансамбъла Вая Драганова също е оптимист за бъдещето на отбора, без значение от неналичието на медали от последния ден на шампионата в Тел Авив.

„ Смятам, че към този момент сме сработени, към този момент сме тим, с треньорите и целия колектив успяхме да издържим това съревнование. Можехме и по-добре, само че се надяваме, че на международното ще извоюваме квотата. Отговорността е огромна, само че съумяваме да се мотивираме “, показа Вая Драганова.

Момичетата на треньора Весела Димитрова са удовлетворени от представянето си за отборната конкуренция и извоювания златен орден.

„ Надявам се идващия път да покажем повече и да изиграем съчетанията си “, сподели от своя страна Камелия Петрова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР